Online magazines

27 januari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Dit worden de fashiontrends voor het H/W seizoen 2022
Covid-19 deed ons heel veel tijd doorbrengen in huis, maar evengoed in de natuur. Dat zien we weerspiegeld in de trends voor komend H/W seizoen. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Door de coronacrisis hebben we enerzijds meer tijd thuis doorgebracht en anderzijds zochten we de natuur op. Indoor en outdoor blijven dan ook belangrijke trends in 2022.
Geniet met Shape Intense van onbeperkte data, onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en binnen de EU en andere, speciale voordelen. Profiteer van deze Orange Business Deal EXCLUSIEF voor de lezers van dit online magazine.
Door de pandemie is ons begrip van binnen en buiten veelal één geworden. Dit vertaalt zich ook naar mode- en schoenentrends voor 2022, die het ‘grijze gebied’ opzoeken.
De nieuwe TOM TAILOR & TOM TAILOR denim tassen - MEN AW 21 collectie toont modieuze groepen tassen die naadloos passen in de trendsegmenten van sportief casual tot klassiek. Ontdek onze tassenstijlen op de Digital Fashion Week HW21
Slim rijden is rijden met kennis van zaken. U weet wat waar gebeurt. Is er een glad wegdek, een stilstaand voertuig of een file op uw baan? Wel, u weet waar. Hierdoor kan u veilig en anticiperend rijden.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.