Online magazines

20 januari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer december: Gemiddeld +9,2% in omzet 

Gemiddeld behaalden de schoenwinkeliers een omzet van +9,2% ten opzichte van december 2019. Bij sommigen kwam er 27% meer in de kassa, terwijl anderen met 22% minder genoegen moesten nemen. Alles hangt af van de manier waarop onze winkeliers de maand december benaderden.

Melissa Himpe
Bladmanager

Zoals reeds vaker het geval was dit jaar, zijn ook de cijfers van de voorbije maand december bijzonder uiteenlopend en afhankelijk van een veelheid aan factoren. Gemiddeld behaalden de schoenwinkeliers een omzet van +9,2% ten opzichte van december 2019.
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
Wat kleuren en modellen betreft, is er meer unanimiteit bij de consument. Zwart en cognac komen unisono aan de top van de verkochte kleuren.
Ondanks het vele lobbywerk van Mode Unie, UNIZO, UCM, NSZ en andere lobbygroepen voor de zelfstandigen, heeft de wetgever voet bij stuk gehouden en de solden laten starten op 4 januari. Deze beslissing lokt veel controverse uit.
De nieuwe TOM TAILOR Autumn / Winter 21-collectie toont een duidelijke oriëntatie die zowel klassieke als modieuze, casual klanten aanspreekt. Ontdek onze tassenstijlen op de Digital Fashion Week HW21 van 26-28 januari 2021.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.