Online magazines

07 januari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Supplementaire producten verdienen hun plaats in uw winkel
Lederwaren, steunzolen en onderhoudsproducten - deze supplementaire producten vormen reeds een vast onderdeel van uw aanbod. Maar dat rijtje kan nog veel meer uitgebreid worden. 

Melissa Himpe
Bladmanager
De afgelopen weken voerden we een anoniem onderzoek uit om na te gaan hoe de schoenwinkelier inspeelt op supplementaire business. We constateren dat dat nieuwe producten hun intrede maken – zelfs juwelen en parfum zijn reeds verkrijgbaar.
De onderhoudsbranche voert meer dan ooit duurzaamheid in het vaandel. De research & developmentafdelingen streven continu naar de beste productwerking waardoor schoeisel langer meegaat.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.