Online magazines

17 december 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer november: winkels moesten opnieuw deuren sluiten
Cijfers kunnen we u deze maand niet voorschotelen - in november ging ons land opnieuw in lockdown en ook de winkeldeuren gingen dicht. De winkelier moest dus creatief aan de slag om nog enige omzet te draaien. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Over de resultaten van de voorbije maand november zijn we snel uitgepraat: de winkeldeuren bleven gesloten en van normale omzet was uiteraard geen sprake. Van daar ook geen tabellen en vergelijkende statistieken met de resultaten van vorig jaar.
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP-provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
De winkelopening in december heeft natuurlijk ook zijn beperkingen: alleen winkelen is helemaal niet plezierig, zeker niet voor modeartikelen.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Een van de meest controversiële onderwerpen is/was het al dan niet verschuiven van de soldenmaand naar februari. Er zijn zowel voor- als tegenstanders, en beiden hebben voor een groot deel gelijk.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.