Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Binnenkijken bij Schoenherstellerij De Schoenkliniek
Unieke producten en een uitmuntende herstelservice - daarvoor staat schoenherstellerij De Schoenkliniek uit Roeselare. “Kwaliteit is uiterst belangrijk voor ons”, vertelt Delphine. “We bieden onze klanten nooit iets aan tenzij we er zelf 100% achter staan."

Melissa Himpe
Bladmanager
Jourdan Govaere staat dit jaar 15 jaar lang in het atelier van zijn schoenherstellerij De Schoenkliniek in Roeselare. Van opleiding is hij kok, maar komende uit een schoenherstellersfamilie is het niet verrassend dat hij alsnog in de stiel terecht kwam.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Technologie is een kost, geen investering. Dat betoogde Valeria Dominguez (CEO van Felino. Ze raadt bedrijven die met een digitale transformatie bezig zijn aan om vooral niet te veel op technologie te focussen, en hun essentie niet uit het oog te verliezen.
Het Connected Retail-aanbod heeft zich ontwikkeld als een zeer interessant alternatief voor veel fysieke winkels tijdens de lockdown en vormt nu al het belangrijkste Europese platform voor modewinkels met momenteel zo'n 2.000 aangesloten winkels.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.