Online magazines

19 november 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Barometer oktober: Heel wat paren werden verkocht met korting
In oktober 2020 zien we een omzetverlies van -5,4% in vergelijking met vorig jaar. Het aantal verkochte paren lag dan weer 2,9% hoger - er gingen met andere woorden heel wat paren aan een verminderde prijs over de toonbank in oktober. 

Melissa Himpe
Bladmanager
In oktober werden vooral seizoensgebonden modellen verkocht, veelal in herfstkleuren. Bruin en cognac blijven de hoofdkleuren voor dames (samen bijna 60%) en voor heren (68%).
Oktober 2019 werd positief afgesloten, met 5% meer omzet dan het jaar voordien. Dit jaar verliest oktober 5,4% ten opzichte van vorig jaar, en op zichzelf is dat geen ramp.
Iedereen tracht alsnog zo goed mogelijk schoenen aan de man/vrouw te brengen, volgens de systemen en technieken die ook tijdens de vorige lockdown werden gebruikt: opwaarderen van de webshop, thuislevering, e-verkoop, verkoop op bestelling ...
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.