Online magazines

05 november 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Ontdek welke schoenen trending zijn voor het Lente/zomerseizoen 2021
Van op de wandelcultuur geïnspireerde sneaker-sandaal over de tennisschoen tot luchtige weefsels: de comfortabele schoen, uiteraard voorzien van trendy updates, domineert.

Melissa Himpe
Bladmanager
De afgelopen tijd waren de meesten van ons misschien wel meer thuis dan ooit. Deze focus op het huiselijke, warme en comfortabele sijpelt ook door naar de schoenentrends van lente en zomer 2021.
Door de pandemie hebben we ons huis op een andere manier leren kennen. ‘Buiten’ sijpelde door naar ‘binnen’. Dit is ook te zien in de schoenentrends voor heren van de lente en zomer 2021.
Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé, zelfstandige retail coach en designer, dat elke winkel zijn bestaansreden heeft.
Panty's in zachte, geraffineerde materialen, met bijzondere zijnaden, geometrische prints of glanzende lurexdetails zijn volgend winterseizoen hot. Ook functionele modellen, zoals zwangerschaps- en compressiepanty's kregen een update.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.