Online magazines

21 oktober 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer september: verliezen slinken stilaan maar zeker
De ravage die Covid-19 heeft aangericht in de schoendetailhandel, lijkt stilaan te krimpen. Waar we in augustus nog met een year to date (jan-aug) omzetvermindering van -21,5%, stijgt dat percentage naar -18,5% in september. 

Melissa Himpe
Bladmanager
September 2019 was een behoorlijk goede maand voor de schoendetailhandel, met een lichte omzetstijging ten opzichte van het jaar voordien. Ook dit jaar zijn we er in september op vooruitgegaan tegenover september vorig jaar, en wel met gem. 3,2%.
Het zal niemand verbazen dat het volume van de inkopen voor de komende lente-zomercollectie 2021 is gedaald. Toch is dat minder uitgesproken dan voor de verkoopperiode werd verondersteld.
Lies Vandiest, Business Unit Manager Shoes & Bags, blikt tevreden terug op de voorbije Walk&Watch en de Walk&Match.
Wandelschoenen zijn hip En daar zit de millenial voor iets tussen De wandelsport kreeg in vier jaar tijd 56.000 nieuwe leden, schrijft het Nieuwsblad. Dat maakt wandelen de populairste sport in Vlaanderen op voetbal na.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.