Online magazines

08 oktober 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Onderzoek: Zoveel omzet haalt u gemiddeld uit onderhoudsproducten
8%, zoveel procent van hun totaalomzet halen schoenwinkeliers gemiddeld uit hun aanbod onderhoudsproducten. Dat is gebleken uit een onderzoek dat we de voorbije weken bij onze lezers hebben gedaan. We zetten de cijfers op een rij voor u. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Onderhoudsproducten blijven hun plek in de rekken van de schoenwinkel behouden. Uit een onderzoek dat uw vakblad Shoes de voorbije weken heeft gedaan, blijkt dat volgens 67% de vraag de voorbije vijf jaar gelijk is gebleven of gestegen.
In tegenstelling tot stadsschoenen worden sneakers vaak van dag tot dag gedragen, waardoor ze heel wat te verduren krijgen. Een goed onderhoud zorgt ervoor dat de sneaker er als nieuw blijft uitzien en een hele poos langer meegaat.
Van 27 september tot en met 29 september bundelden Leveranciersverenigingen Centro en Arici, inkooporganisatie Rexor en handelscentrum Trade Mart Brussels wederom de krachten voor een nieuwe editie van Walk&Match ft. Centro Benelux in de Trade Mart.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.