Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

5 punten die van e-commerce een succes kunnen maken
De afgelopen weken ontploften online sales ten gevolge van de ingeroepen lockdown. Tegelijk legde dit de pijnpunten van e-commerce pijnlijk bloot. 5 experts zitten samen en overlopen 5 cruciale punten die e-commerce kunnen maken of kraken. 

Melissa Himpe
Bladmanager
De coronacrisis liet e-commerce ontploffen. De onlineverkoop kende een ongeziene stijging, wat voor vele webshops heeft geleid tot problemen in verband met het halen van beloofde levertermijnen en de bevoorrading van hun stock. De afgelopen periode maakt de vraag “hoe maak je e-commerce succesvol?” relevanter dan ooit.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Marketing- en communicatiestrategieën worden nog vaak op jongere consumenten gericht. Hierdoor blijft een gigantische groep links liggen waarvan 60+ de komende 15 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de helft van de economische groei.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.