Online magazines

24 september 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Shop Design Awards 2020: Dit zijn de best ingerichte fashion stores
De Shop Desing Awards bekroont jaarlijk de best ingerichte of vernieuwde winkels in 7 categorieën. Wij stellen u de winnaar en de twee laureaten voor in de categorie Fashion Store.

Melissa Himpe
Bladmanager 
De winnaars en laureaten van De Shop Design Awards 2019-2020 zijn bekend. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Shop Design Awards 2019-2020: Winnaars en laureaten categorie Fashion Store
Débé maakt inlegzolen onder eigen merknaam, voor private labels, maar ook voor distributeurs over heel de wereld en voor andere merken van de ALMA Group, zoals voor Saphir, Tarrago, Dasco, Waproo en Cordonnerie Anglaise.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.