Online magazines

11 september 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

HALFJAARLIJKE ZAKENBAROMETER TOONT GELIJKAARDIGE EVOLUTIE OVER HEEL BELGIE
Het gebeurt zelden dat de resultaten van de zakenbarometer gelijk lopen over het hele land. Tijdens de eerste zes maanden van vorig jaar waren er nog grote verschillen tussen het noorden en het zuiden van het land. In 2020 was dat niet het geval. 

Melissa Himpe
Bladmanager

Tijdens de eerste zes maanden van 2020 werd de wereld dooreen geschud door een pandemie. Zowat iedereen was slachtoffer en uiteraard werd ook de schoenenbranche niet gespaard. Een lockdown van meerdere weken heeft een zwarte stempel gedrukt op de activiteiten van onze geliefde sector.
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
Rustiek minimalisme, uiterste tegenstellingen en een nostalgische trip naar de jaren 80 – dat omvat de trends die MICAM in samenwerking met WGSN voorstelt voor het lente/zomerseizoen 2021.
Débé maakt inlegzolen onder eigen merknaam, voor private labels, maar ook voor distributeurs over heel de wereld en voor andere merken van de ALMA Group, zoals voor Saphir, Tarrago, Dasco, Waproo en Cordonnerie Anglaise.
De nieuwe collectie van het Nederlandse merk Xsensible wordt gekenmerkt door twee hoofdtrends: 'street hiking' en de hang naar de natuur en naar beweging in de buitenlucht. Xsensible komt aan dit verlangen tegemoet met een innovatieve en functionele stijl.
70 jaar geleden startte Jean Dubois met een importfirma voor schoenen. Het eerste merk dat hij invoerde was AIGLE, als eerste distributeur ooit voor het merk, en het was meteen een schot in de roos.
We zijn allemaal liefhebbers van de buitenlucht en sportieve prestaties; dat zit nu eenmaal in ons DNA. We geven casual schoenen een sportieve zool en combineren functionele bovendelen, zoals mesh en technisch nylon met suède en katoen voor een tijdloze look.
MEPHISTO brengt tal van nieuwe modellen in frisse kleuren en rijke materialen en natuurlijk buitengewoon comfortabel. Blader door het Summer 2021 Lookbook en contacteer ons voor een bezoek aan onze showroom nadine.thielemans@skynet.be 0475/859273
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.