Online magazines

03 september 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

7 Tips van uitbaatster La Bottega voor een coronaproof aanpak
"Never waste a good crisis", werd de leuze van Karine Valy en haar team toen ze de deuren van hun winkel La Bottega in maart moesten sluiten. Voor haar werd het dé kans bij uitstek om creatief uit de bus te komen. 

Melissa Himpe 
Bladmanager

Met haar succesvolle winkel La Bottega in centrum Hasselt weet Karine Valy al even elke modeliefhebber te bekoren. Ook voor haar bood de coronacrisis de nodige uitdagingen. Na een eerste schok veerde ze recht met zeer creatieve initiatieven als gevolg.
De internationale lederwarenbeurs ILM in Offenbach werd geannuleerd. Met momenteel 59 infecties per 100.000 inwoners kan de beurs – ondanks de getroffen voorbereidingen en maatregelen – bij nader inzien toch niet doorgaan, ondanks een goedkeuring eerder dit jaar toen het niveau nog onder de 35 infecties per 100.000 inwoners lag.
Covid-19 heeft de schoendetailhandel enkele rake klappen bezorgd. Desondanks kijken Lies Vandiest (Business Unit Manager), Dieter Eeckhout (Head of Marketing) en Nele Gerits (Account Manager) van Trade Mart Brussels niet per se negatief terug.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.