Online magazines

12 augustus 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Architectuur heeft groot effect op de omzet die u draait
Het effect van architectuur op de verkoop mag allesbehalve onderschat worden. "Als het verhaal goed zit, is dat een 1-op-1-verhouding met het koopgedraag van de consument", aldus architect Michiel van der Bos.

Melissa Himpe
Bladmanager
Michiel van der Bos, architect en een van de juryleden voor de Shop Design Awards, heeft een behoorlijk indrukwekkende cv. Er is maar weinig dat hij nog niet gedaan heeft. Bovendien moet een samenwerking met een architect geen dure grap zijn. “Mijn creativiteit wordt des te meer gestimuleerd met een beperkter budget”, aldus Michiel.
Dankzij een elektronisch kassasysteem krijgt u zicht op uw cijfers, beheert u uw winkel efficiënt, neemt u doordachte beslissingen, verloopt uw administratie vlot ... Meerdere fabrikanten kunnen hiervoor een totaalpakket aanbieden, met zowel hard- als software.
De nieuwe Spring/Summer 21-collecties van Camel Active Bags bieden interessante combinaties van outdoorelementen en modetrends voor zowel WOMENS & MENSWEAR. Meer weten? Surf naar beheim.de/news of neem contact op met het team van Jan Geurts bij Euragshoes | Trendlabels op het nummer 0476 74 89 23 + jan@euragshoes.com
Covid-19 heeft de schoendetailhandel enkele rake klappen bezorgd. Desondanks kijken Lies Vandiest (Business Unit Manager), Dieter Eeckhout (Head of Marketing) en Nele Gerits (Account Manager) van Trade Mart Brussels niet per se negatief terug.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.