Online magazines

06 augustus 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Ontdek de nieuwste trends in kinderschoenen
Meisjes hebben in het najaar van 2021 de keuze uit een veelvoud aan stijlen. Stoere enkellaarzen en grove sneakers met nineties invloeden trekken de androgyne trend door. Tegelijk wordt ook het ‘meisjesachtige meisje’ bediend met winterproof ballerina’s.

Melissa Himpe
Bladmanager
Van sportief tot stoer: kinderschoenen in het najaar van 2021 zijn allesbehalve saai. De silhouetten zijn geliefde iconen, maar krijgen een speelse update dankzij kleurrijke accenten en de combinatie van meerdere texturen.
Laarzen deden het enige tijd terug minder goed. Maar sinds het winterseizoen 2019 zijn ze weer volop te zien in het straatbeeld, en hun populariteit neemt toe. Leveranciers pakken voor FW20 uit met opvallende laarzencollecties.
Rustiek minimalisme, uiterste tegenstellingen en een nostalgische trip naar de jaren 80 – dat omvat de trends die MICAM in samenwerking met WGSN voorstelt voor het lente/zomerseizoen 2021.
De coronacrisis heeft de aankoopgewoontes van de Belg drastisch en mogelijk permanent veranderd, zo blijkt uit een grootschalig onderzoek van sectorfederatie Comeos, samen met de hogescholen Thomas More en de Haute Ecole Louvain. Dat schrijft VRT NWS. Hygiënemaatregelen blijken belangrijker dan ooit.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.