Online magazines

15 juli 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer juni: cijfers schommelen sterk
De cijfers van de zakenbarometer van juni schommelen sterk. Sommigen zagen een terugval tot -30% (niet vreemd wanneer een pandemie door het land raast), terwijl anderen tot maar liefst 10% meer omzet haalden in vergelijking met vorig jaar. 

Melissa himpe
Bladmanager

Het is al vaker gebeurd dat we over uiteenlopende cijfers en percentages beschikken voor het schrijven van de zakenbarometer. De gegevens over de maand juni 2020 zijn dusdanig uiteenlopend dat de gemiddelden, die er uit gedistilleerd worden, een vals beeld geven van de situatie.
Over wat er verkocht werd in juni, heerste unanimiteit: iedereen kocht zomerartikelen. Juni 2020 was een warme, zomerse maand, en de consument vertaalde dat in zijn/haar aankopen.
Op de vraag wanneer de detailhandelaars starten met de Herfst-Winterverkoop noteren we twee verschillende benaderingen. Een aantal winkeliers start met de verkoop van de nieuwe collecties van zodra deze geleverd worden. De tweede grotere groep wil wachten tot half augustus.
In een tijd van grote veranderingen was het voor Caprice bijzonder belangrijk om zich voor te bereiden op het komende seizoen met een nieuw creatief momentum. Speciale ontwerpen, perfecte vormen, trendy kleuren en prachtige lederen materialen kenmerken de nieuwe collectie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.