Online magazines

02 juli 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

De vijf basisprincipes voor een goeie winkellay-out
“Veel retailers weten nog steeds niet wat visual merchandising precies inhoudt. Velen denken dat het niet verder gaat dan productpresentatie", aldus visual merchandiser Michèle Van Wambeke. Zij vat de belangrijkste tips voor u samen. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Waarom zijn sommige retailers meer succesvol dan anderen? Een vraag die u zich ongetwijfeld al gesteld heeft. Het antwoord op die vraag is vaak het gebruik van visual merchandising. Een term die de laatste jaren steeds meer aandacht krijgt, en terecht, want de positieve effecten ervan zijn bewezen.
Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé, zelfstandige retail coach en designer, dat elke winkel zijn bestaansreden heeft, al is het vaak een kwestie van het herontdekken van die reden.
De internationale lederwarenbeurs gaat dit jaar toch door zoals gepland van 5 tot 7 september 2020 in Offenbach. Dat bevestigt de beurs zelf. “We zijn erg optimistisch en blij dat we de beurs op de gebruikelijke data kunnen laten doorgaan”, vertelt Arnd Hinrich Kappe, directeur van de Messe Offenbach.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.