Online magazines

24 juni 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Mannen willen schoenen op oneindig veel manieren kunnen combineren
Fusion combineert een sportlook met klassieke details en laat dat nu net zijn waar mannen naar zoeken. Zij hebben gemiddeld minder schoenen in de kast dan vrouwen, dus een schoen die ze met meerder outfits kunnen matchen, is dubbel troef.

Melissa Himpe
Bladmanager
De tijd dat de man niet meer op zoek was naar een leuk paar schoenen, is voorgoed voorbij. Meer dan ooit tevoren mag zijn schoeisel opvallen en vooral anders zijn dan anders.
Onderhoudsproducten vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van de schoenwinkelier. Shoes polst met deze korte enquête hoe u uw aanbod samenstelt en op welke trends u inspeelt. Deelnemen neemt niet meer dan twee minuutjes van uw tijd in.
De grootste Belgische modegroep FNG, moederbedrijf van onder meer Brantano, wil 47 winkels sluiten waarvan 30 van Brantano. Die beslissing zal ook 287 mensen hun baan kosten. Het bedrijf lijdt financieel nood en vraagt bijgevolg ook bescherming tegen schuldeisers.
Uit een rondvraag van Mode Unie, de federatie van de zelfstandige modedetailhandel, blijkt dat de afgelopen vier weken na de heropening een succes waren. “Gemiddeld verkochten zelfstandige modedetaillisten in deze vier weken 75% van de omzet van dezelfde periode vorig jaar."
De Iveco-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt Iveco voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo uw stempel op het beleid van de toekomstige regering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.