Dit was Paper Show 2020

paper show

Een kleine 1.300 bezoekers konden tijdens Paper Show 2020 inspiratie opdoen bij 93 standen, tot in de details aangekleed, verspreid over 3.858 m². De relevantie van het publiek blijft voor Bosta en de exposanten belangrijker dan het aantal. Innovatie en nieuwe ideeën en mogelijkheden om mee te ondernemen waren opnieuw en masse aanwezig. 

Traditiegetrouw steunde Paper Show opnieuw een goed doel. Kim Gevaert, ambassadrice van SOS Kinderdorpen, werd een cheque overhandigd met een recordbedrag van € 14.200.  

Dat ook dit jaar duurzaamheid op de agenda van Paper Show stond, was duidelijk te zien. De Responsible Office vloertegels toonden de weg naar de milieu-innovators van de branche, en die zijn tegenwoordig talrijk. 

Quantore viert 100-jarig bestaan

Quantore had tijdens deze editie van Paper Show iets bijzonders te vieren, zij bestaan dit jaar namelijk 100 jaar. Om dat te vieren, hebben zo voor 2020 heel wat gepland. 

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.