01 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Trends gespot!

120pxShoes wil steeds vanop de eerste rij de nieuwste trends meemaken. Onze gespecialiseerde redactie ontdekt deze dan ook graag op tal van vakbeurzen. Zo trokken we met onze videocamera naar Nieuwegein. Ga mee op ontdekking en maak kennis met de trends Creative Rebels en L'Atelier Romantique.

Marie Verhulst
Bladmanager

Exclusief voor u: trends heren herfst/winter 2018-2019

De mannentrends voor de herfst van 2018 zijn geïnspireerd door onze duale omgang met globale netwerken en interconnectiviteit.
Volledig artikel lezen

Bent u klaar voor de 2e editie van WALK & MATCH?

Na het ontdekken van de highlights herfst-winter '18-'19 tijdens Walk & Watch van vorig weekend, worden de schoenenhandelaars opnieuw uitgenodigd om hun collecties in te kopen tijdens Walk & Match op zondag 4 en maandag 5 maart as.
Lees meer

Colman biedt oplossing voor alle ledersoorten

160pxFrans topmerk Saphir werd opgericht in 1920 en viert weldra zijn honderdste verjaardag. Het is niet meer weg te denken uit de wereld van het lederonderhoud, en biedt vandaag het ruimste assortiment ter wereld voor de bescherming en de verfraaiing van schoenen en leder.
Volledig artikel lezen

Tiental nieuwe Garant-leveranciers versterken aanbod

Op maandag 19 februari jongstleden werd in de Garant Showroom in Trade Mart Brussels de traditionele zesmaandelijkse ledenvergadering georganiseerd.
Volledig artikel lezen

Trend gespot voor u: 'Creative Rebels'

 VIDEOOp BrandNew kwam de trend 'Creative Rebels' zeer sterk naar voren.
Video

Trend gespot voor u: 'L'Atelier Romantique'

 VIDEOKent u de 'L'Atelier Romantique' al? Daarin wordt folkloristische vormentaal vertaald naar de wereld van design en mode, met een scherp oog op handmatige effecten en afwerking.
Video

ANWR GARANT bezoekt leerlooierij ECCO

Op maandag 20/11 bezochten een aantal Garant-leden samen met Wendy secretaresse en Rudi Arnots verantwoordelijke Schoenen ANWR Garant de ECCO leerlooierij in Dongen (NL).
Lees meer

Digitale content lokt meer shoppers

Contentmarketing is hot voor retailers. Digitale schermen in de etalage kunnen een aantrekkelijk visitekaartje zijn voor de winkel, op voorwaarde dat deze juist wordt weergegeven.
Lees meer

Buy&Bloom versterkt relaties

Buy&Bloom versterkt relaties tussen leveranciers en retailers. Buy&Bloom is dé tijd om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten aan te halen.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Uniek trendmagazine voor u samengesteld
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be