14 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxLaatste sperperiode?

De sperperiode staat al langer onder druk. En als het aan minister Kris Peeters ligt, was december 2017 misschien wel de laatste. Nochtans blijkt uit onze zakenbarometer dat zij die wachten met de koopjes tot de echte soldenperiode betere verkoopsresultaten behalen.

Camille Mortier
redacteur

Zakenbarometer januari: sperperiode onder druk

De verkoopresultaten in de zelfstandige schoendetailhandel tijdens de maand januari kan je opsplitsen in twee types: zij die reeds in december kortingen toestonden, en zij die gewacht hebben tot januari om effectief met solden en prijsverminderingen te starten. De eerste groep behaalde minder goede resultaten dan de tweede groep.
Volledig artikel lezen

Zakenbarometer januari: hogere kortingen dan vorig jaar

Uit alle onderzoeken blijkt dat de solden nog altijd een belangrijk psychologisch effect hebben op het koopgedrag van de consument. Heel wat consumenten redeneren: 'Koppelverkoop in december, oké, dan pikken we hier en daar wel een artikel met korting mee, maar we wachten toch op de 'echte' solden om dat specifieke wintermodelletje tegen een lagere prijs aan te kopen'.
Volledig artikel lezen

Zakenbarometer januari: winterklassiek kleurenpallet verkoopt best

Vier op de vijf paar verkochte schoenen in januari waren winterartikelen met korting. Voor de zoveelste keer moeten we de winkeliers gelijk geven die zeggen dat de echte winter pas in februari begint (en we maken dat ook mee), als de soldenmaand januari voorbij is.
Volledig artikel lezen

Nog 11 keer slapen en het is Walk & Watch

Nog 11 keer slapen en het is Walk & Watch! Lig jij wakker van de nieuwe schoenencollecties herfst-winter '18-'19? Weet jij al hoe je jouw klanten gaat verleiden met de nieuwe collecties ? Weet jij al wat je gaat inkopen? Slechts 1 adres kan je daarbij helpen: Trade Mart Brussels.
Lees meer

Ganter: kwalitatieve en gezonde schoenen

160pxLICHTBLICKE "zijn momenten waarop we iets nieuws ontdekken of iets vertrouwds in een nieuw licht zien. Momenten die je hart warm maken en een sprankeling in het oog brengen - niet alleen omdat de innerlijke waarden goed zijn, zoals pasvorm en gezonde materialen,, maar ook de aantrekkelijke uitstraling.
Lees meer

Xsensible: onze beste collectie tot nu toe.

160pxWe konden er nauwelijks langer op wachten. De nieuwe collectie is gereed en hier worden we ontzettend bij van. Voor liefhebbers van Xsensible hebben we een mooie collectie samengesteld voor het seizoen Fall/Winter 2018.
Lees meer

BrandNew laat bezoekers de AW '18 trends beleven

Op 19 en 20 februari vindt de derde editie van BrandNew plaats. De gastexpo is bomvol en ook het programma voor zowel maandag 19 als dinsdag 20 februari belooft veel spectaculairs.
Lees meer

Ontdek de Herfst-Wintercollectie 2018-2019 van DOCKERS

160pxMaak kennis met de nieuwe herfst-wintercollectie 2018-19 van Dockers!
Volledig artikel lezen

Berkemann pantoffels: warm én functioneel

160pxBerkemann pantoffels - lekker warm én functioneel. In de Berkemann vilt pantoffels voelen uw voeten zich bij koude herfst/winter dagen relaxed. Het natuurvilt met minimaal synthetisch aandeel zorgt voor een behaaglijk warm voetklimaat en staat garant voor een licht, duurzaam product met perfecte stabiliteit.
Lees meer

Solidus herfst/winter 2018: casual chic staat centraal

160px“Walking good, looking good & feeling good" is het motto bij Solidus voor 2018. Laat je inspireren door de “casual chic dresscode" en ontdek hoe deze Zuid-Duitse comfortspecialist de fijnste Italiaanse ledersoorten en modische applicaties naadloos combineert met de perfecte pasvorm voor normale, brede en gevoelige voeten.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zakenbarometer januari 2018: -3,5% omzet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be