31 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vernieuwing troef

120pxIn tijden waar elke detailhandelaar geconfronteerd wordt met de nodige uitdagingen, komen vaak de meest vernieuwende ideeën naar boven. Zo ook bij Isabel Pintelon, zaakvoerster van #MERC! By Sint Gillis. Het 30-jarig bestaan was meteen het ideale moment om het aanbod uit te breiden met exclusieve prêt-à-portercollecties.

Marie Verhulst
Bladmanager

Exclusief voor u :schoenentrends dames winter 2018-19

Nadat 'genderneutraal' en 'uniseks' als buzzwoorden het vrouwelijke stijlbeeld geruime tijd domineerden, mag de moderne vrouw haar feminiene kant weer volop omarmen.
Volledig artikel lezen

Solidus 2018: casual-chic staat centraal

160px“Casual chic dresscode"“Walking good, looking good & feeling good" is het motto bij Solidus voor 2018. Laat je inspireren door de “casual chic dresscode" en ontdek hoe deze zuidduitse comfortspecialist de fijnste italiaanse ledersoorten en modische applicaties naadloos combineert met de perfecte pasvorm voor normale, brede en gevoelige voeten.
Lees meer

Binnenkijken bij #MERC! in Oostkamp

Dat Isabel Pintelon een bezige bij is, is zacht uitgedrukt. In de voetsporen van haar moeder runt ze samen met haar zus twee succesvolle schoenenwinkels in Brugge en Oostkamp.
Volledig artikel lezen

Kent u Giulia al? Ontdek het hier!

Het Giulia concept is het werk van een team jonge, uitermate gemotiveerde dertigers die gepassioneerd zijn door wat ze doen. “Wij wilden een collectie pumps creëren, want die zijn tijdloos en modebestendig, en natuurlijk ook elegant en vrouwelijk.
Volledig artikel lezen

Zara verbindt online met offline shopervaring in nieuw concept

Zara, de Spaanse modeketen, heeft in Londen een nieuwe conceptwinkel geopend. Hierin verbinden ze een online met een offline shopervaring voor de consument. Zo kunnen klanten er nog wel kleding passen, maar het aankopen gebeurt volledig online.
Lees meer

Vergroot uw marges dankzij doordachte diefstalpreventie

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Volledig artikel lezen

Flexijobs nu ook in detailhandel mogelijk

Het gebruikmaken van flexijobs was eerder al mogelijk in de horeca en bestaat erin dat personen die reeds een hoofdactiviteit uitoefenen, in een horecazaak kunnen werken een hiervoor een flexiloon ontvangen.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Exclusief voor u: damestrends herfst/winter 2018-19
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be