10 januari 2020


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDit waren de 4 meest gelezen artikels van 2019

Het eerste online Shoes magazine van 2020 openen we met een jaaroverzicht. We zetten de 4 meest gelezen artikels van het voorbije jaar op een rij voor u. De rubriek Ten Huize Van scoort sterk, dus daarmee weten we wat er voor komend jaar op de planning mag komen te staan. En wie weet, misschien komen we dit jaar wel eens langs in uw zaak.

Alvast een voorspoedig en succesvol 2020 gewenst!


Melissa Himpe
Bladmanager

ARCADE: NIEUW SCHOENENPARADIJS

320pxBij het binnenkomen van de nieuwe winkel Arcade in Torhout, valt het meteen op dat het niet zomaar een schoenenwinkel is. Het is een waar schoenenparadijs voor mannen en vrouwen.
Volledig artikel lezen

OP BEZOEK BIJ VANDERCAMMEN RONSE

320pxVan een groothandel in houten klompen tot een volwaardige schoenen- en kledingwinkel. Sinds 2001 is Emmanuel Vandercammen de derde generatie in de familiezaak en toverde de zaak in die tijd om naar een gezellige winkel waar je je van kop tot teen in het nieuw kan steken.
Volledig artikel lezen

DENK VEGAN EN ECOLOGISCH!

320pxVeganistische schoenen? Ja, je leest het goed: schoenen die niet van dierlijk materiaal gemaakt worden én onder fairtrade omstandigheden worden geproduceerd. Steeds meer mensen staan stil bij de gevolgen van hun levensstijl en krijgen meer aandacht voor een dier-, mens- en milieuvriendelijke samenleving.
Volledig artikel lezen

5 TRENDS GESPOT OP WALK & MATCH

320pxWalk & Match vond van zondag 8 tot dinsdag 10 september plaats in Trade Mart Brussels. Naast de merken die het hele jaar door te ontdekken zijn op Trade Mart, waren daarbovenop ook nog voornamelijk Spaanse en Italiaanse merken van gastexposanten te ontdekken.
Volledig artikel lezen

GALLERY SHOES

320pxGallery SHOES heeft een opwindende vibe met een open en zeer gevarieerde verzameling van merken die fascinerend, indrukwekkend en zeer modern zijn. Dit is dé plaats waar de industrie samen komt om zich te informeren, bestellingen te plaatsen, opnieuw te bestellen en hun netwerken te onderhouden.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Jaaroverzicht: deze 4 artikels scoorden het sterkst

Dit lazen onze lezers in 2019 het liefst


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be