13 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSHOES ONLINE

De voorbije maand november was een rustige herfstmaand, zonder veel uitschieters. Evenementen zoals Singles Day, Black Friday, kortingen voor Sinterklaas maken het de KMO niet makkelijker. Kortingen zijn vandaag meer de regel dan uitzondering. Het gevaar bestaat dat de consument enkel nog zal willen kopen als er van de prijs afgaat. Een evolutie die ooit gaat veranderen?

Marie Verhulst

Onmisbare modellen voor uw assortiment
Gelzolen die voetklachten voorkomen of verlichten

Shoes info voor u gebundeld
77% jonge Belgen laten cash links liggen
Zeker 30 jobs bedreigd bij Euro Shoe Group
Nieuwe beursindeling voor Modefabriek

Shoes TV
Mis onze exclusieve interviews niet

Zakenbarometer november: rustige herfstmaand

De voorbije maand november was een rustige herfstmaand, zonder veel uitschieters, die werd afgesloten met een gemiddelde omzetdaling van -1,8% ten opzichte van november 2016.
Lees meer

Zakenbarometer november: traditionele kleuren en modellen houden stand

Wat het kleurenpalet betreft, staat november 2017 voor een zeer traditioneel beeld: bij de dames wordt steevast zwart op de eerste plaats vernoemd, gevolgd door bruin/cognac en de blauwen, de twee laatste groepen in willekeurige volgorde.
Lees meer

Zakenbarometer november: kortingen, kortingen, kortingen

De problematiek van de kortingen komt regelmatig aan bod in deze rubriek. Meestal gaat het om zelfstandige eenmanszaken die hun beklag maken over de filiaalzaken die de consument met alle mogelijke vormen van kortingen om de oren slaan.
Lees meer

Video: verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

Interview: promotie en opleiding voor Europees hoogwaardig schoeisel

We schrijven begin 2014. Tijdens een gesprek van Carmen Arias Castellano, Secretaris-Generaal van de CEC (Confédération Européenne de la Chaussure) met Rita Souto, Training director van het CTCP (Centro Tecnológico do Calçado de Portugal) over de toestand van de schoenfabricatie in Europa, blijkt dat de export van hoogwaardige 'high-end shoes' uit Europa naar derde landen, de laatste jaren een belangrijke groei kent.
Lees meer

Video: ideale eindejaarsgeschenk Garzini Versaflex

 VIDEOGarzini is een nieuw merk dat unieke lederen portefeuilles produceert. Deze maken gebruik van het versaflex systeem dat je geld snel en veilig opbergt zonder enige moeite (zie filmpje).De collectie bestaat uit 5 modellen uitgevoerd in 6 vintage kleuren, de verkoopprijs is vanaf 39,95 euro met een interessante marge van 2,5.Levering is steeds mogelijk uit voorraad. Garzini biedt een uniek pakket aan waarin de retailer een prachtige video display gratis ontvangt. Alle portefeuilles komen bovendien in een luxe geschenkverpakking, ideaal voor de eindejaarsperiode!
Video

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zakenbarometer november 2017: verkoop overschaduwd door kortingproblematiek
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be