15 oktober 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZakenbarometer toont positieve gemiddelden

Veel ondernemers konden deze maand - in tegenstelling tot september van vorig jaar - positieve cijfers noteren. Met gemiddeld 1,6% meer omzet en 0,9% meer verkochte paren kan de schoenenbranche zeker leven. Andere collega's wijken dan weer ver af van die mediaan. De redenen hiervoor zijn heel uiteenlopend. Zo kan minder inkopen leiden tot een hoger rendement. Maar ook externe omstandigheden kunnen de verkoop beïnvloeden.Melissa Himpe
Bladmanager

Lees ook
Zakenbarometer september 2019
Zakenbarometer september 2019: deel 2
Zakenbarometer september 2019: deel 3
Win 4 PRO Pass kaarten voor 1 dag E-Commerce Xpo
Wandelschoenen zijn hip

ZAKENBAROMETER SEPTEMBER 2019

320pxSeptember 2017 was een absolute topmaand, veruit de beste van het laatste decennium. Vorig jaar kende september uiteraard de terugslag, met negatieve percentages ten opzichte van het jaar voordien. Dit jaar kunnen we stellen dat de situatie min of meer is 'geregulariseerd'.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER SEPTEMBER 2019: DEEL 2

320pxDe traditionele klassieke herfstkleuren speelden de hoofdrol in september. Bij de dames, maar ook bij de heren waren zwart en de varianten van bruin en cognac goed voor drie paar op vier.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER SEPTEMBER 2019: DEEL 3

320pxDe Nationale Federatie van het Schoenbedrijf herinnert eraan dat vanaf 1 december aanstaande de cash betalingen dienen te worden afgerond naar de dichtstbijzijnde 0 of 5 cent.
Volledig artikel lezen

WIN 4 PRO PASS KAARTEN VOOR 1 DAG E-COMMERCE XPO

320pxMet deze PRO Pass (waarde 55 euro) heb je gegarandeerd* toegang tot alle seminars en Ronde Tafels (Meet the Experts). Je hebt ook snelle toegang tot de beursvloer via een aparte ingang én toegang tot de VIP Room met gratis catering.
Lees meer

WANDELSCHOENEN ZIJN HIP

320pxDe wandelsport kreeg in vier jaar tijd 56.000 nieuwe leden, schrijft het Nieuwsblad. Dat maakt wandelen de populairste sport in Vlaanderen op voetbal na. De koepelvereniging noteert daarbovenop ook een verdubbeling van het aantal nieuwe leden onder de 40 jaar.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Gemiddeld 1,6% meer omzet in september 2019

1,6% meer omzet en 0,9% meer verkochte paren t.o.v. 2018


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be