22 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

Lees online

120px

SHOES ONLINE

Jong en ondernemend. Als kleine jongen is Joris de Vos letterlijk opgegroeid tussen de schoenendozen in de zaak van zijn ouders. Sinds 2016 nam hij de zaak over en transformeerde hij de winkel op spectaculaire wijze. Een succesverhaal dat ongetwijfeld andere jonge ondernemers zal inspireren. Leest u mee?

Marie Verhulst

Onmisbare modellen voor uw assortiment
Ideaal kerstgeschenk voor elke vrouw

Shoes info voor u gebundeld
77% jonge Belgen laten cash links liggen
Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

Shoes TV
Mis onze exclusieve interviews niet

Interview: zesde generatie verdubbelt winkel

Hij is jong en wil wat. Sinds 1 januari 2016 nam Joris De Vos de zaak van zijn ouders over en is hij hiermee de zesde generatie van Schoenen De Vos. Het ondernemerschap zit duidelijk in de familie, ook bij Joris.
Lees meer

Video: ontdek de unieke portefeuille van Garzini

 VIDEOGarzini is een nieuw merk dat unieke lederen portefeuilles produceert. Deze maken gebruik van het versaflex systeem dat je geld snel en veilig opbergt zonder enige moeite (zie filmpje).De collectie bestaat uit 5 modellen uitgevoerd in 6 vintage kleuren, de verkoopprijs is vanaf 39,95 euro met een interessante marge van 2,5. Garzini biedt een uniek pakket aan waarin de retailer een prachtige video display gratis ontvangt. Alle portefeuilles komen bovendien in een luxe geschenkverpakking, ideaal voor de eindejaarsperiode!
Video

Brandsplus vertegenwoordigt Lee Cooper

Vanaf de wintercollectie 2018-2019 zal Brandsplus de schoenen van het alom bekende merk Lee Cooper in vijf Europese landen vertegenwoordigen. Dat liet Brandsplus deze week weten.
Lees meer

Zaakvoerder Belizia Shoe overleden

Frans Colson, de oprichter en zaakvoerder van Belizia Shoe NV is overleden. De 76-jarige man uit Bilzen richtte het familiebedrijf op in 1961. Hij stierf op 4 november 2017, omringd door zijn familie.
Lees meer

Namur-Cuir viert 100ste verjaardag met feestelijk banket

Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de groepering Namur-Cuir werd er een feestelijk banket georganiseerd. Namur-Cuir werd in 1917 opgericht in Luik. De groep heeft maar liefst twee wereldoorlogen gekend om zich steeds sterker te maken.
Lees meer

Vacature: Sioux Vertegenwoordiger Belgiƫ en Luxemburg

Voor de Belgische markt is Hooijer Groep op zoek naar een fulltime vertegenwoordiger voor het merk Sioux, met daarnaast nog een commercieel merk. U zal werkzaam zijn vanuit de showroom in Trade Mart maar ook onderweg.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online magazine: zesde generatie verdubbelt winkeloppervlak
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be