27 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSeptember: dé maand om beurzen af te schuimen

September is voor de schoenenbranche dé maand voor beursbezoeken. Wie wou inkopen voor aankomend seizoen, kon de ene beurs na de andere afschuimen. Het eerste weekend van september verzamelde de sector zich in Offenbach voor ILM Summerstyles 2020. Het weekend daarop kwamen maar liefst 44.076 bezoekers naar Milaan om MICAM bij te wonen. Maar ook dichter bij huis kon u perfect collecties aankopen tijdens het event Walk & Match in Trade Mart Brussels. Daar hebben wij alvast enkele trends voor u gespot.Melissa Himpe
Bladmanager

Lees ook
5 trends gespot op Walk & Match
Septembereditie MICAM sluit af op positieve noot
ILM Summer Styles 2020 opnieuw groot succes
Charlotte Jager wint beste schoenenontwerp
Nieuwe verkoopmanager bij camel active footwear
Schrijf uw winkel in en win een Shop Design Award

5 TRENDS GESPOT OP WALK & MATCH

320pxWalk & Match vond van zondag 8 tot dinsdag 10 september plaats in Trade Mart Brussels. Naast de merken die het hele jaar door te ontdekken zijn op Trade Mart, waren daarbovenop ook nog voornamelijk Spaanse en Italiaanse merken van gastexposanten te ontdekken.
Volledig artikel lezen

SEPTEMBEREDITIE MICAM SLUIT AF OP POSITIEVE NOOT

320pxDe 88e editie van MICAM ging van 15 tot 18 september door in Rho Fiera Milaan. Maar liefst 44.076 bezoekers waren aanwezig, goed voor een stijging van 0.94% in vergelijking met februari 2019, waarvan 60% uit het buitenland kwam.
Volledig artikel lezen

ILM SUMMER STYLES 2020 OPNIEUW GROOT SUCCES

320pxVan 7 tot 9 september is de sector in Offenbach bijeen gekomen voor de 151e editie van ILM. Maar liefst een driehonderdtal exposanten stelden er hun collecties Lente/zomer 2020 voor verspreid over 13.
Lees meer

CHARLOTTE JAGER WINT BESTE SCHOENENONTWERP

320pxIn een tijd waarin het absoluut geen evidentie is om een eigen schoenencollectie te lanceren, hebben Rexor en Monar de koppen bij elkaar gestoken. Resultaat? Een mooi initiatief om de nieuwe generatie schoenontwerpers een eigen collectie te laten lanceren.
Volledig artikel lezen

NIEUWE VERKOOPMANAGER BIJ CAMEL ACTIVE FOOTWEAR

320pxVerkoopprofessional Markus Roth neemt vanaf 1 oktober 2019 de nationale & internationale verkoopleiding over voor camel active footwear bij de nieuwe licentiepartner Hamm Market Solutions GmbH & Co.
Lees meer

SCHRIJF UW WINKEL IN EN WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

320pxHeeft u het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuwe winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op het eindresultaat en wenst u hier mee uit te pakken? Schrijf u dan nu in voor de tweede editie van de Shop Design Awards.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

151e editie van ILM was groot succes

Maar liefst 44.076 bezoekers bezochten septembereditie MICAM


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be