8 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

Lees online

120px

SHOES ONLINE

Een woelige maand voor velen onder u. Steeds meer consumenten wachten om schoenen te kopen tot er korting te rapen valt. Een korting die maar al te vaak wordt gegeven door tal van (discount)ketens. Een paar schoenen kopen aan de volle pot, je zou bijna gek verklaard worden. Maar het aantal bizarre praktijken die zich de laatste tijd voordoen op grote online platformen, kan voor veel klanten net de druppel zijn. Vang deze klanten met veel enthousiasme op met uw uitstekende en vooral persoonlijke service.

Marie Verhulst

Onmisbare modellen voor uw assortiment
Nieuwe trend: veters van satijn en velvet
Gelzolen die voetklachten voorkomen of verlichten
Op zoek naar meer trends?

Shoes info voor u gebundeld
'Discussies' houden ondernemers wakker
Blijf op de hoogte van al het sectornieuws

Shoes TV
Mis onze exclusieve interviews niet

Zakenbarometer oktober 2017 : teleurstellende resultaten

September 2017 kende een spectaculaire omzetstijging van bijna 27% ten opzichte van de (slechte) maand september 2016.
Lees meer

Zakenbarometer oktober 2017: traditionele kleuren en modellen

Het kleurenpalet is vrij traditioneel voor de tijd van het jaar. Bij de dames staan zwart, bruin en cognac bovenaan, samen goed voor meer dan 75% van de verkopen, gevolgd door blauw (16%).
Lees meer

Zakenbarometer oktober 2017: webshops bij één-winkel-zaken

De overgrote meerderheid van detailhandelaars, die hun collecties via een eigen webshop aanbieden, realiseren slechts een minimale omzet via dat kanaal. Bij de meesten betekent dat slechts 5% van de totale omzet.
Lees meer

Biedt u al contactloos betalen met smartphone aan?

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bancontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

Video: unieke portefeuille Garzini Versaflex

 VIDEOGarzini is een nieuw merk dat unieke lederen portefeuilles produceert. Deze maken gebruik van het versaflex systeem dat je geld snel en veilig opbergt zonder enige moeite (zie filmpje).De collectie bestaat uit 5 modellen uitgevoerd in 6 vintage kleuren, de verkoopprijs is vanaf 39,95 euro met een interessante marge van 2,5.Levering is steeds mogelijk uit voorraad. Garzini biedt een uniek pakket aan waarin de retailer een prachtige video display gratis ontvangt. Alle portefeuilles komen bovendien in een luxe geschenkverpakking, ideaal voor de eindejaarsperiode!
Video

Exclusief rondetafelgesprek: merkenpolitiek in de schoendetailhandel

Om goed te kunnen verkopen, moet je in de eerste plaats goed inkopen. Dat is de basisregel voor alle handelszaken, en voor de schoendetailhandel in het bijzonder.
Lees meer

Sales Representative Footwear

LOOKS AGENCIES is een dynamisch shoes & bags & accessories agentuur gevestigd te Antwerpen.We vertegenwoordigen verschillende merken waaronder Guess, Patrizia Pepe, Janet&Janet, Fiamme en Roberto D'Angelo.
Lees meer

Vacature: Sioux Vertegenwoordiger België en Luxemburg

Voor de Belgische markt is Hooijer Groep op zoek naar een fulltime vertegenwoordiger voor het merk Sioux, met daarnaast nog een commercieel merk. U zal werkzaam zijn vanuit de showroom in Trade Mart maar ook onderweg.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online magazine: teleurstellende zakenbarometer oktober 2017
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be