30 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWie is de nieuwe consument?

Maar liefst 20% van de Belgische bevolking is allochtoon of van andere origine. Het profiel van de consument wordt dus steeds diverser en wie daar niet op inspeelt, loopt heel wat potentiële klanten mis. In het boek Etnomarketing vat schrijver Rachid Lamrabat samen waarom je moet inspelen op deze nieuwe consument en hoe je dat doet.

Melissa Himpe
Bladmanager8 tips waarmee u de nieuwe consument kan aanspreken
Garant ledenvergadering augustus: optimistische vooruitzichten
Grote modenamen vormen groen pact
Hoe plannen uw collega's teambuildingactiviteiten?

8 TIPS WAARMEE U DE NIEUWE CONSUMENT KAN AANSPREKEN

320pxConsumenten met een niet-Belgische achtergrond zorgen voor diversiteit in het straatbeeld en op de winkelvloer. Hoe pak je die diversiteit aan en zorg je dat ze de weg naar je winkel vinden?
Volledig artikel lezen

GROTE MODENAMEN VORMEN GROEN PACT

320pxVan Hermès tot Carrefour - enkele grote modenamen zetten zich met het Fashion Pact in voor het milieu. Het pact werd onlangs voorgesteld tijdens de G7-top.
Lees meer

HOE PLANNEN UW COLLEGA'S TEAMBUILDINGACTIVITEITEN?

320pxNaar aanleiding van deze Outdoor & Activities Guide wilden wij nagaan hoe teambuildingactiviteiten ingepland worden. Gedurende januari en februari gaven 105 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

WELZIJN BEGINT MET XSENSIBLE

160pxTe veel werk, te veel zitten, te weinig beweging. Veel mensen vinden het moeilijk om hun werk en gezondheid in balans te houden. De schoenen van Xsensible zijn een waardevolle ondersteuning op weg naar meer balans.
Volledig artikel lezen

MICAM MILANO STAAT DIT JAAR IN TEKEN VAN HEMELSE SFEREN

160pxSinds 1969 is MICAM de grootste internationale schoenenbeurs ter wereld. Twee keer per jaar, in februari en september en dus parallel met de seizoenen, stroomt iedereen in de schoenenbranche naar Milaan in Rho-Fiera.
Volledig artikel lezen

VERLICHT DE VOETEN MET BERKEMANN STRETCH

160pxIn Berkemann stretch modellen voelen gestreste voeten zich direct weer relaxed.  Het stretchmateriaal zorgt voor een optimale drukverdeling en neemt de spanning of wrijving weg bij probleemzones zoals hallux valgus of hamertenen.
Lees meer

SOLIDUS “PLATEAUZOOL SANDAAL" IN ALLERLEI KLEUREN EN UITVOERINGEN

160px“Walking good, looking good & feeling good" is het Solidus motto voorjaar/zomer 2020. Laat je inspireren door de nieuwe “plateauzool sandaal" in wijdte G. Ontdek hoe deze Zuid-Duitse comfortspecialist de fijnste Italiaanse ledersoorten en modische applicaties naadloos combineert met de perfecte pasvorm voor normale, brede en gevoelige voeten.
Lees meer

BIRKENSTOCK: COMFORT EN MODE IN EEN

160pxAl meer dan 30 jaar brengt de firma Lanaform de Birkenstock-collectie op de markt voor België en Luxemburg. Het legendarische merk heeft de afgelopen jaren een iconische waarde gekregen en maakt steeds meer deel uit van de high level.
Lees meer

SPRING MEE OP DE KAR VAN VERNIEUWING MET TRADE MART BRUSSELS

160pxTijden veranderen, Trade Mart Brussels ook. Een aantal lezers zijn al mee op de kar van de vernieuwing gesprongen. Voor de anderen kan de afdeling Shoes & Leather een handje toesteken.
Volledig artikel lezen

SLOWWALK CONCEPT

160pxBased on ethical and sustainable values, eco-friendly in its workmanship and materials. Slowwalk creates the perfect shoe to walk slowly and natural. With Slowwalk, enjoy the pleasure of walking.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Vakinformatie voor de schoenenbranche

Garant ledenvergadering is optimistisch over toekomst
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be