16 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSOLDENOVERSCHOT NAAR HET GOEDE DOEL?

De soldenmaand juli kan afgesloten worden met een positieve noot. Met een omzetstijging van 2,5% in vergelijking met juli vorig jaar houdt de sector de positieve sfeer van de afgelopen weken vast. Vooral open zomermodellen verkochten goed en dat hebben we te danken aan de zomerse temperaturen. Wat dan weer niet verkocht geraakte, wil 20% van de Belgische modehandelaars wegschenken aan hulporganisaties. Zo pikken zij in op de nieuwe wetgeving die dit toelaat zonder er BTW op te moeten betalen.

Marie Verhulst
Bladmanager

Zakenbarometer juli 2019: +2,5%
Barometer juli 2019: Overschot naar goed doel
Barometer juli 2019: gratismodel kentert
Hoe de juiste lichte bestelwagen kiezen?

ZAKENBAROMETER JULI 2019: +2,5%

320pxDe positieve sfeer, die al enkele tijd waar te nemen is in de schoendetailhandel, wordt tijdens de soldenmaand juli bevestigd. Gemiddeld lag de omzet 2,5% hoger dan tijdens de maand juli 2018.
Volledig artikel lezen

BAROMETER JULI 2019: OVERSCHOT NAAR GOED DOEL

320pxHet Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen meldt dat 20% van de Belgische modehandelaars van plan is om overschotten van kledij en schoeisel na de soldenperiode weg te schenken aan een hulporganisatie.
Volledig artikel lezen

BAROMETER JULI 2019: GRATISMODEL KENTERT

320px“Zalando laat meer Europeanen betalen voor verzending pakjes. Na de Italianen moeten ook de Britten, de Ieren en de Spanjaarden verzendkosten betalen als ze kleine pakjes bestellen." Dat schreef de tijd afgelopen april.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

320pxWie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

MICAM MILANO

160pxSinds 1969 is MICAM de grootste internationale schoenenbeurs ter wereld. Twee keer per jaar stroomt iedereen in de schoenenbranche naar Milaan in Rho-Fiera.
Volledig artikel lezen

ULTIEM DRAAGCOMFORT, OPTIMAAL VOETKLIMAAT

160pxDe nieuwe Berkemann ComfortKnit lijn met 3D Airknit technologie is de ultieme comfortschoen met contour gebreide schachten met uitneembaar voetbed. Hoogwaardige filamenten garanderen ultiem draagcomfort.
Volledig artikel lezen

TRADE MART BRUSSELS: ÉÉN PLEK VOOR HEEL VEEL INSPIRATIE

160pxTijden veranderen, Trade Mart Brussels ook. Een aantal lezers zijn al mee op de kar van de vernieuwing gesprongen. Voor de anderen kan de afdeling Shoes & Leather een handje toesteken.
Volledig artikel lezen

SOLIDUS “CHUNKY SNEAKER" FS 2020

160px“Walking good, looking good & feeling good" is het Solidus motto voorjaar/zomer 2020. Laat je inspireren door de nieuwe “Chunky Sneaker" in wijdte K.
Lees meer

GALLERY SHOES 2019

160pxGallery SHOES heeft een spannende vibe met een open en zeer gevarieerde verzameling van fascinerende merken. Het is de plek waar de schoenenbranche samenkomt om zich te informeren, bestellingen te plaatsen en hun netwerken te onderhouden.
Lees meer

SLOWWALK CONCEPT

160pxBased on ethical and sustainable values, eco-friendly in its workmanship and materials. Slowwalk creates the perfect shoe to walk slowly and natural. With Slowwalk, enjoy the pleasure of walking.
Volledig artikel lezen

WELCOME TO THE FUTURE

160pxCamel Active nodigt alle klanten uit om de footwearcollectie lente/zomer 2020 van 1 tot 3 september 2019 op Gallery Shoes in Düsseldorf te ontdekken. Uiteraard verwachten we u ook op de Trade Mart, showroom Barcelona 127A vanaf 5 augustus.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Vakinformatie voor de schoenenbranche

Soldenmaand eindigt op positieve noot: +2,5% omzet


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be