11 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Positiviteit blijft aanhouden
120pxDe positieve trend van de afgelopen maanden blijft zich verder zetten. In maart 2019 lag de omzet gemiddeld 7,5% hoger dan in maart 2018, en er werden ook 6,2% meer paren verkocht dan vorig jaar. Hiermee sluit men voor het eerst sinds 2014 een positief trimester af. Daarnaast dompelen we u graag verder onder in de wondere wereld van social media. Voor wie zich geen weg kon geen banen tussen al die hashtags is er goed nieuws: less is more.

Marie Verhulst

Bladmanager

Zakenbarometer maart: +4,3%
Zakenbarometer maart: deel 2
Zakenbarometer maart: deel 3
Less is more op Instagram

Verder ook nog:

The Art Company - 22 jaar duurzaam ondernemen
Waarom Texprocess interessant voor u is
Trade Mart Brussels: ontdek drie pluspunten aan de vernieuwde inrichting

ZAKENBAROMETER MAART: +4.3%

320pxVoor het eerst sedert 2014 wordt het eerste trimester in de zelfstandige schoendetailhandel afgesloten met positieve cijfers. Het werd tijd! Er is uiteraard nog geen reden om de teugels te vieren en de feestneus op te zetten, maar de cijfers zijn hoopgevend.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER MAART: SNEAKERS ALOM

Als we de analyse maken van de verkochte artikelen, kunnen we alleen maar vaststellen dat alle dames en kinderen in België witte sneakers dragen. Het lijkt wel een verplicht uniform! Een verschijnsel dat trouwens overduidelijk waar te nemen is in de winkelstraten.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER MAART 2019: GEMIDDELD 10% MINDER INGEKOCHT

De resultaten van de voorbije herfst-winterverkoop hebben er toe geleid dat de bestelbonnen voor de komende winter veel voorzichtiger werden ingevuld. Gemiddeld werd er 10% minder ingekocht.
Volledig artikel lezen

LESS IS MORE OP INSTAGRAM

Uw zaak in de kijker plaatsen met behulp van Instagram, het gebeurt steeds vaker. Het is de ideale tool om met enkele leuke beelden en video's interactie met de klant te creëren en uw productgamma aan de wereld te tonen.
Volledig artikel lezen

THE ART COMPANY - 22 JAAR DUURZAAM ONDERNEMEN

160pxWist je dat vanuit The Art Company ook andere merken geboren zijn? We hebben het nu wel allemaal constant over duurzaamheid, ons klimaat onze planeet… 22 jaar geleden werden de eerste gesprekken gevoerd voor een nieuw merk.
Volledig artikel lezen

WAAROM TEXPROCESS INTERESSANT VOOR U IS

160pxVakbezoekers uit de mode- en kledingsector, fabrikanten van gestoffeerde meubels en verwerkers van alle textiel kunnen in mei terecht in Frankfurt voor Texprocess.
Volledig artikel lezen

TRADE MART BRUSSELS: ONTDEK 3 PLUSPUNTEN VAN DE VERNIEUWDE INRICHTING

160pxU kon hier vorig jaar al lezen hoe Trade Mart Brussels een serieuze gedaanteverandering onderging. De showrooms werden omgetoverd tot aangename ruimtes waar iedereen vrij in- en uitloopt.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer maart: +4,3%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be