14 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEcologisch is hot topic!

Steeds meer mensen staan stil bij de gevolgen van hun levensstijl op het milieu. Niet alleen op hun voeding, maar ook op de inhoud van hun kleer- en schoenenkast heeft dit gevolgen. Vooral het ecologische aspect is alomtegenwoordig. Aangezien deze consumentengroep elk jaar steeds groter wordt, is het voor u niet onbelangrijk om mee te surfen op deze trend.

Marie Verhulst

Bladmanager

Denk vegan en ecolgosich!
Schoenenontwerpster ontwerpt ecologisch én knappe schoenen
Trade Mart Brussels: mee met de tijd

DENK VEGAN EN ECOLOGISCH!

Veganistische schoenen? Ja, je leest het goed: schoenen die niet van dierlijk materiaal gemaakt worden én onder fairtrade omstandigheden worden geproduceerd. Steeds meer mensen staan stil bij de gevolgen van hun levensstijl en krijgen meer aandacht voor een dier-, mens- en milieuvriendelijke samenleving.
Volledig artikel lezen

Schoenenontwerpster ontwerpt ecologisch én knappe schoenen

Caro Peirs ontmoet ons in Koek & Ei, een lunchcafé met (h)eerlijk eten. Heel typerend voor Caro, zo blijkt, want eerlijk ondernemen zit bij haar in het bloed. Met haar gloednieuwe merk Tropas wil ze op een maatschappelijk verant­woorde manier stijlvolle schoenen maken met een zo klein mogelijke impact op het milieu.
Volledig artikel lezen

TRADE MART BRUSSELS: MEE MET DE TIJD

160pxU kon hier vorig jaar al lezen hoe Trade Mart Brussels een serieuze gedaanteverandering onderging. De showrooms werden omgetoverd tot aangename ruimtes waar iedereen vrij in- en uitloopt.
Volledig artikel lezen

ART ALTERNATIVE PRESENTEERT: ART MOON 'DE STERKSTE PERSOONLIJKHEID'

160pxEen van de zolen met de grootste persoonlijkheid in de geschiedenis van ART was en is de ART Moon. Deze werd omgevormd in een licht gewicht versie. Het model 1620 Art Moon een berg geïnspireerde schoen in City leer en steam microfiber voering.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WEBSHOP VIA WWW.COLMANLEDER.BE

160pxOm zijn bestaande en nieuwe klanten extra te verwennen, biedt de firma Colman Leder een extraatje aan. Bij elke onlineaankoop vanaf 200 euro (exclusief btw) krijgt de klant een pakket RITUALS-producten*.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

U heeft toch al een ecologisch aanbod?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be