1 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDurf jezelf heruitvinden

De boodschap die ook Trade Mart Brussels verkondigt. In moeilijke tijden is het meer dan ooit nodig om creatief te zijn om je klanten te lokken. Arcade in Torhout heeft dat als geen ander begrepen. De nieuwe winkel wil hét shoppingparadijs in de streek worden. Gezellige corners, een uitnodigende bar en een warm interieur zorgt ervoor dat de klant vergeet in een winkel te zijn. Een voor een key-elementen die bovendien ook aan bod kwamen in de eerste editie van de Shop Design Awards. Ontdek vlug welke winkels er in de prijzen gevallen zijn!

Marie Verhulst

Bladmanager

Arcade: nieuw schoenenparadijs in Torhout
De Ugly sneaker is onmisbaar in uw assortiment
Ontdek de best ingerichte winkels
Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren


ARCADE: NIEUW SCHOENENPARADIJS

Bij het binnenkomen van de nieuwe winkel Arcade in Torhout, valt het meteen op dat het niet zomaar een schoenenwinkel is. Het is een waar schoenenparadijs voor mannen en vrouwen.
Volledig artikel lezen

DE 'DAD SNEAKER': ABSOLUTE MUST IN UW ASSORTIMENT

Dé sneakertrend van het moment is onmiskenbaar de dad sneaker of 'ugly sneaker'. In de haute couture maken ze al een tijdje furore.
Volledig artikel lezen

DE BEST INGERICHTE WINKELS VAN BELGIË ZIJN BEKEND

Op 21 februari werden voor de eerste keer de Shop Design Awards uitgereikt. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Volledig artikel lezen

ART ALTERNATIVE PRESENTEERT: 'ART CORE 2'

160pxDe basis hoog en laag voor meisjes met pit spirit, ja ik ben, ja ik besta. Een platform van 6 cm die een re-interpretatie is van de nineties, maar met de hedendaagse sport-esthetiek.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WEBSHOP VIA WWW.COLMANLEDER.BE

160pxOm zijn bestaande en nieuwe klanten extra te verwennen, biedt de firma Colman Leder een extraatje aan. Bij elke onlineaankoop vanaf 200 euro (exclusief btw) krijgt de klant een pakket RITUALS-producten*.
Volledig artikel lezen

BERKEMANN PANTOFFELS: LEKKER WARM EN FUNCTIONEEL

160pxBerkemann pantoffels - lekker warm én functioneel
In de Berkemann vilt pantoffels voelen uw voeten zich bij koude herfst/winter dagen relaxed. Het natuurvilt met minimaal synthetisch aandeel zorgt voor een behaaglijk warm voetklimaat en staat garant voor een licht, duurzaam product met perfecte stabiliteit.

Lees meer

SOLIDUS “CASUAL CHIC" SNEAKERS HW 2019

160px“Walking good, looking good & feeling good" is het Solidus motto voor herfst/winter 2019. Laat je inspireren door de “casual chic dresscode" en ontdek hoe deze Zuid-Duitse comfortspecialist de fijnste Italiaanse ledersoorten en modische applicaties naadloos combineert met de perfecte pasvorm voor normale, brede en gevoelige voeten.
Lees meer

DURF JE ZELF HERUITVINDEN"

Innoveren is het sleutelwoord. Wie het niet doet, blijft hangen. Dat geldt ook voor Trade Mart Brussels. De lezer die de tweede helft van 2018 een bezoek bracht aan de afdeling Schoenen en Lederwaren, kon de positieve impact van de eerste vernieuwingen al ondervinden.
Volledig artikel lezen

EMU: WARMTE EN COMFORT 365 DAGEN PER JAAR

160pxHet Australische merk EMU, vernoemd naar dit grote vogelembleem van Australië, is al 20 jaar actief op de schoenmarkt. Het wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn met Australische schapenwol gevoerde modellen en om het innoverende gebruik van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit.
Lees meer

VIER MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Uniek winkelconcept wil shoppingparadijs worden
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be