21 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZal het goede weer een positieve voorbode betekenen voor 2019?

Al meer dan vijf jaar op rij daalt de gemiddelde omzet in de schoendetailhandel. Dat lezen we in de zakenbarometer 2018 ten opzichte van 2017. Ook het nieuwe jaar begon nog niet op spectaculaire wijze. Maar het goede weer doet alvast hopen op een vliegende start van de L/Z collectie 2019! Daarnaast blikken we graag vooruit op volgende winter aan de hand van enkele opvallende trends die we gespot hebben in Milaan.

Marie Verhulst

Bladmanager

Zakenbarometer januari 2019
Zakenbarometer 2018 tov 2017
3x trends gespot op Micam Milaan
Uitreiking Shop Design Awards

ZAKENBAROMETER JANUARI 2019: -7,5%

Het woord “solden" heeft zijn magie verloren. We herinneren ons nog vaag de tv-beelden waarop te zien was hoe een massa kooplustigen zich verdrong voor de deuren van de warenhuizen, vele uren vóór de opening op de eerste dag van de solden.
Volledig artikel lezen

BAROMETER JANUARI: KLEUREN EN MODELLEN

Zoals gewoonlijk valt er tijdens de opruimingsperiode weinig zinvols te vertellen over mode of aankooptrends: de consument kiest wat wordt aangeboden en laat zijn keuze (zeer vaak) enkel leiden door de interessante prijs.
Volledig artikel lezen

BAROMETER JANUARI: OPRUIMINGSKORTINGEN

Uit de cijfers blijkt dat de gemiddelde opruimingskortingen jaar na jaar en seizoen na seizoen op vrijwel hetzelfde peil blijven. Bij de meeste winkeliers gaan de solden van start met een gemiddelde korting van 25,3%.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER 2018 T.O.V. 2017

Al meer dan vijf jaar op rij daalt de gemiddelde omzet in de schoendetailhandel. Het gaat om absolute cijfers, wat niet altijd betekent dat ook de winst van de winkelier met dezelfde percentages opdroogt.
Volledig artikel lezen

LOOK BOOK XSENSIBLE

160pxWij spreken het graag uit: Xsensible maakt schoenen die het verschil maken. Iedere schoen, elke technologie en elk ontwerp is het resultaat van onze passie om het leven een stukje comfortabeler te maken.
Volledig artikel lezen

PURE LUXE VOOR UW VOETEN

160pxZachter, flexibeler en kostbaarder Gekweekt in het schijnbaar eindeloze landschap in het hart van Afrika, is dit lamsleder een van de mooiste in zijn soort wereldwijd.
Lees meer

ART ALTERNATIVE PRESENTEERT: 'THE ICON'

160pxDe origine van ART III was de fameuze 903 Alpine, die in originele vorm wordt terug gebracht. Maar daarenboven speciaal voor deze nieuwe generatie van jongeren vertaald naar de 910 Art Alpine.
Volledig artikel lezen

3 X TRENDS GESPOT OP MICAM

160pxOok met Shoes trokken we naar Milaan om de schoenentrends voor H/W 2020 te gaan bewonderen. Benieuwd naar wat we gespot hebben?
Volledig artikel lezen

BERKEMANN STRETCH: OPTIMALE DRUKVERDELING

160pxBerkemann Stretch - directe drukverlichting bij gevoelige zones In Berkemann stretch modellen voelen gestreste voeten zich direct weer relaxed. Het stretchmateriaal zorgt voor een optimale drukverdeling en neemt de spanning of wrijving weg bij probleemzones zoals hallux valgus of hamertenen.
Lees meer

SOLIDUS “BIKER BOOTS" K WIJDTE H/W 2019

160pxBiker Boots zijn dé Solidus musthaves herfst/winter 2019. Maar het belangrijkste is dat deze Biker Boots na een lange dag dragen nog steeds comfortabel aanvoelen dankzij het 3D demping systeem! De nieuwe biker boots “Kiss" in wijdte K brengen een vleugje rebellie in de nieuwe Solidus collectie.
Lees meer

EEN ENKELE PLEK MET 800 MERKEN

Innoveren is het sleutelwoord. Wie het niet doet, blijft hangen. Dat geldt ook voor Trade Mart Brussels. De lezer die de tweede helft van 2018 een bezoek bracht aan de afdeling Schoenen en Lederwaren, kon de positieve impact van de eerste vernieuwingen al ondervinden.
Volledig artikel lezen

HEEFT U WINKELRESTANTEN?

Heeft u winkelrestanten?Neem contact op met Martijn Vogels M: +31 6 54 308 908E: martijnvogelss@hotmail.com
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer januari: -7,5% omzet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be