29 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

Lees de nieuwsbrief online

ONMISBARE MODELLEN voor uw assortiment
aantrekkelijke en ruime modellen
Semler: modieus comfort
Meer nieuwigheden

Shoes info voor u gebundeld
Discriminatie in kledingwinkels?
Nieuwste wandelschoenentrends
Blijf op de hoogte van al het sectornieuws

Shoes TV
Nieuwe collecties en exlusieve interviews

The Micam: 84e editie groot succes

The Micam, 's werelds grootste schoenenvakbeurs, heeft er een succesvolle 84e editie opzitten. Met bijna 6% meer bezoekers dan de septembereditie van vorig jaar en 1441 exposanten blikt de organisatie tevreden terug.
Lees meer

Erkenning voor rugvriendelijke producten

GANTER Schoenen - De beste keuze voor uw rug. Het gehele GANTER assortiment is voortaan voorzien van het AGR-label en krijgt hiermee een duidelijke erkenning voor z'n rugvriendelijke producten.
Lees meer

Onderhoudsproducten voor sneakers: interessant voor uw omzet

Hoewel de klassieke herenschoen een vaste waarde blijft, valt de opmars van de sneaker niet te stuiten. Die sneakers worden nog steeds gemaakt van leder en textiel: net als bij de klassieke schoen behoeven die grondstoffen een degelijk onderhoud.
Lees meer

DÉBÉ HOOGKWALITATIEVE INLEGZOoL

DÉBÉ HOOGKWALITATIEVE INLEGZOLEN J. De Beukelaer N.V. is dè specialist in inlegzolen, zowel voor private label als onder het huismerk Débé. Voor de viering van haar 65 jaar in 2018 werd een select gamma inlegzolen voor de retailers op punt gezet.
Lees meer

Interview: Herman Konings over toekomst

Kathedralen zijn gebouwd door mensen die wisten dat ze het eindresultaat nooit te zien zouden krijgen. In de boekenbundel 'Futures' roept trendwatcher Herman Konings op om opnieuw aan kathedraaldenken, ofwel langetermijndenken, te doen.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

Trends hoge hakken: elegantie & comfort

Met hakken blijf je scoren. Vrouwelijke pumps houden stand in een wereld vol sneakers, espadrilles en loafers. Bij een speciale gelegenheid horen ze er gewoon bij.
Lees meer

Goed personeel is goud waard

Op 30 oktober organiseert het Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen (C.A.S.T.) een dag speciaal voor het winkelpersoneel! Schrijf u in voor workshops en presentaties en kom alles te weten over merken en collecties! Experience Day is het perfecte teamuitje! Tijdens deze dag leert het winkelpersoneel alles over merken, maakwijzen en collecties zodat ze uw klanten goed kunnen bedienen.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Exclusief interview: Herman Konings over de toekomst
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be