1 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxConcentreer u op uw voordelen

“Ga op zoek naar wat uw klanten willen en concentreer u op uw bedrijf en op uw voordelen." Deze wijze woorden van Matthias Grevener, directeur van Garant, slaan de nagel op de kop. Om met de huidige uitdagingen van de schoenenbranche om te gaan, moet je durven afwijken van gewoontes en werkwijzes die je al jaren doet. Ook Vandercammen in Ronse heeft dat als geen ander begrepen. Bij hen kan je terecht voor een unieke one-stop-shopbeleving waar de klemtoon ligt op een eerlijk en kwalitatief aanbod in schoenen en kleding.

Marie Verhulst

Bladmanager

Op bezoek bij Vandercammen Shoes & Fashion in Ronse
Garant België viert feest
9 slimme tips voor uw digitale transformatie
Stretchwalker: welness voor je voeten
Art is back! Looking back into the future
Tarrago: nu in België dankzij Débé
Trade Mart: meer dan 800 merken onder 1 dak

“IK HOU VAN EEN BEETJE GEZONDE CONCURRENTIE"

Van een groothandel in houten klompen tot een volwaardige schoenen- en kledingwinkel. Sinds 2001 is Emmanuel Vandercammen de derde generatie in de familiezaak en toverde de zaak in die tijd om naar een gezellige winkel waar je je van kop tot teen in het nieuw kan steken.
Volledig artikel lezen

GARANT BELGIË VIERT FEEST

Op zondag 25 november 2018 vierde de inkoopvereniging Garant feest. Een honderdtal leden uit de schoen- en sportsector van Belgiës grootste inkoop­vereniging waren samengekomen in de Salons De Romrée in Grimbergen voor een gezellig avondfeest.
Volledig artikel lezen

9 SLIMME TIPS VOOR UW DIGITALE TRANSFORMATIE

Technologie is een kost, geen investering. Dat betoogde Valeria Dominguez (CEO van Felino, e-commerceconsultant en 'digital influencer' op de jongste editie van de E-Commerce Xpo in Kortrijk.
Volledig artikel lezen

STRETCHWALKER: WELNESS VOOR JE VOETEN

CEO Max Krol en zoon Thomas verwelkomen ons in een statig kasteel langs de Kleefsebaan. De Nimweegse Combinatie, kortweg Nimco, is sinds 1995 gevestigd in dit historisch pand in het glooiende landschap van Berg en Dal.
Volledig artikel lezen

ART IS BACK! LOOKING BACK INTO THE FUTURE.

160pxART III geboren in de nineties ,in samenwerking met Jan van Lier, stond voor 3 letters Alternative, Roots en Traveller. Vandaag presenteert ART onder ART Alternative en ART Roots - Traveller.
Volledig artikel lezen

#MICAM: U GAAT TOCH OOK?

160pxVan 10 tot 13 februari verenigt de schoenenbranche zich weer in de modestad bij uitstek: Milaan. Dit jaar staat alles in thema van de hemelse sferen van de zaligen. Na Envy ontdekken we de schoen als een kunstwerk, een sjabloon voor vreugde en volledigheid dat alles eromheen nieuw leven inblaast. Welkom in het paradijs!
Volledig artikel lezen

TARRAGO NU IN BELGIË DANKZIJ DÉBÉ

Débé, een naam die eigenlijk afgeleid is van De Beukelaer, kent u wellicht van de inlegzolen. Dat is de hoofdactiviteit van het bedrijf, wereldspeler in zijn branche.
Volledig artikel lezen

TRADE MART BRUSSELS: EEN ENKELE PLEK MET 800 MERKEN

Innoveren is het sleutelwoord. Wie het niet doet, blijft hangen. Dat geldt ook voor Trade Mart Brussels. De lezer die de tweede helft van 2018 een bezoek bracht aan de afdeling Schoenen en Lederwaren, kon de positieve impact van de eerste vernieuwingen al ondervinden.
Volledig artikel lezen

KENT U DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN AL?

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Laat u inspireren door winkelconcept van Vandercammen Ronse
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be