18 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKomt er een kantelmoment?

December 2018 eindigt helaas in mineur: maar liefst 4,2% minder omzet dan het jaar ervoor. Maar voor velen onder u betekent het eveneens om het in het nieuwe jaar anders aan te pakken. Steeds meer winkeliers hebben genoeg van de kortingproblematiek. Zo steekt een nieuwe tendens de kop op: steeds meer detailhandelaars weigeren het spel van het opbod met kortingen mee te spelen en zetten zwaar in op service en unieke belevingen. Zowel in de eerste als de tweede geprinte Shoes magazines mag u hier alvast twee excellente voorbeelden van verwachten!

Marie Verhulst

Bladmanager

Zakenbarometer december: -4,2%
Zakenbarometer december: klassiek kleurenpalet
Problematiek solden
Caprice is leather!
Heeft u winkelresten?
Ontdek de winkels met het beste shop design

ZAKENBAROMETER DECEMBER: GEMIDDELD 4,2% MIINDER

De verkoopresultaten in de schoendetailhandel tijdens de laatste maand van 2018 hebben geen soelaas gebracht. De vrijwel permanent negatieve cijfers die we optekenden gedurende het gehele jaar, werden helaas ook tijdens de laatste maand bevestigd.
Volledig artikel lezen

BAROMETER DECEMBER - VOORNAMELIJK ZWART EN BRUIN

Het kleuren- en modellengamma dat in december 2018 werd verkocht is sterk te vergelijken met wat het jaar voordien in december over de toonbanken ging: bij de dames waren blauw, zwart en bruin goed voor meer dan 90% van de verkopen.
Volledig artikel lezen

BAROMETER DECEMBER - PROBLEMATIEK SOLDEN

Meer dan ooit vormt de prijspolitiek in de schoen- en modedetailhandel het belangrijkste thema bij de beoordeling van de commerciƫle resultaten. De wetgeving en reglementering met betrekking tot sper- en soldenperiodes is volledig uitgehold.
Volledig artikel lezen

#MICAM

160pxVan 10 tot 13 februari verenigt de schoenenbranche zich weer in de modestad bij uitstek: Milaan. Dit jaar staat alles in thema van de hemelse sferen van de zaligen. Na Envy ontdekken we de schoen als een kunstwerk, een sjabloon voor vreugde en volledigheid dat alles eromheen nieuw leven inblaast. Welkom in het paradijs!
Volledig artikel lezen

TRADITION - PASSION - INNOVATION

160pxHet vergt speciale vaardigheden om schoenen van overtuigende pasvorm en kwaliteit te vervaardigen. CAPRICE heeft altijd al gestreefd naar perfectie. We produceren al drie generaties lang schoenen en het is onze passie die ons uniek maakt.
Lees meer

HEEFT U WINKELRESTANTEN?

Heeft u winkelrestanten?Neem contact op met Martijn Vogels
Lees meer

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer december: gemiddeld -4,2%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be