20 december 2018


VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxLaat u inspireren

Ondanks dat Sublime in Hannuit een ander kaliber is dan de gemiddelde shoenenwinkel, toch zal u ongetwijfeld elementen terugvinden die u kunnen inspireren. Centraal in hun visie staat 'service' maar zeg niet zomaar service. Dankzij hun unieke businessmodel slaagt Sublime erin om deze naar een ander level te brengen én de rentabiliteit aanzienlijk te verhogen. Een droom voor elke ondernemer!

Shoes wenst u graag nog een spetterende eindejaarsperiode!

Marie Verhulst

Bladmanager

Zakenbarometer november 2018

Waar uw bedrijfsevents organiseren?

Terug naar de jaren '90

Binnenkijken bij succesverhaal Sublime

Meer dan 100 deelnemers voor Shop Design Awards!

BAROMETER: LICHTE OMZETSTIJGING 1%

November 2018 was een maand “om snel te vergeten", zoals men het soms uitdrukt. Vorig jaar was november 'een rustige verkoopmaand'; de elfde maand van dit jaar deed het ietsje beter (+1% omzet en evenveel paren) maar dit is absoluut onvoldoende om het structurele verlies van de eerste elf maanden (-3,9% omzet en -2,9% aantal paren) af te bouwen.
Volledig artikel lezen

BAROMETER NOVEMBER: ECHTE WINTERVERKOOP BLIJFT UIT

De weersomstandigheden zijn de laatste maanden niet echt bevorderlijk geweest voor de schoenenbranche. Als we begin december nog temperaturen van 15° noteren, is het begrijpelijk dat de echte winterartikelen, de wolgevoerde laarzen, in de voorraadruimte blijven staan.
Volledig artikel lezen

BAROMETER NOVEMBER: KORTINGMOE

De zelfstandige winkelier is het korting geven beu. Tot voor kort betekende de 'dag van de klant' nog een belangrijk evenement voor de retailers. De laatste jaren heeft die happening - nu weekend van de klant - sterk aan belang ingeboet.
Volledig artikel lezen

TERUG NAAR DE JAREN '90

160pxHiermee worden we helemaal terug gekatapulteerd naar de jaren '90. Celebrities zoals Ariana Grande, Gigi Hadid en Dua Lipa zijn alvast gespot met een paar Buffalo's aan hun voeten.
Volledig artikel lezen

BINNENKIJKEN BIJ SUCCESVERHAAL SUBLIME

Shoppen in de 'Sublime' winkel in Hannuit is meer dan gewoon winkelen: het is meer dan een schoen- en kledingzaak, het is een WOW-belevenis waar persoonlijk contact en uitstekende snelle service centraal staan.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Deelnemende bedrijven
Word sponsor

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer november: lichte omzetstijging 1%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be