23 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGeen spectaculaire omzetstijging

Oktober 2018 was gelukkig niet zo rampzalig als vorig jaar. Toch kunnen we een omzetstijging van slechts 2% noteren. Het warme weer deed de consument nog niet denken aan een paar nieuwe laarsjes of bottines. Ook de steeds aanhoudende kortingwoede, zoals de komende Black Friday of de afgelopen Singles Day, doet er niet goed aan. Zorg ervoor dat de klanten die bij wel u in de winkel staan dan ook optimaal geholpen zijn om zoveel mogelijk nee-verkopen te vermijden. Dat kan aan de hand van effici├źnte software.

Marie Verhulst
Bladmanager

ZAKENBAROMETER OKTOBER - SLECHTS 2% HOGER

De resultaten van de voorbije maand oktober bleven ondermaats. Inderdaad, de gemiddelde omzet lag slechts 2% hoger dan de catastrofaal slechte maand oktober 2017.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER OKTOBER - OORZAKEN & VERKLARINGEN

Vanzelfsprekend tracht iedere winkelier oorzaken en verklaringen te zoeken voor de algemene negatieve spiraal waarin onze sector zich nu al enkele jaren bevindt.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER OKTOBER - SINGLES DAY

Een van de meest recente uitvindingen van de marketeers is de volledig verzonnen Singles Day. Een agressieve manier om de internetverkoop krachtig te stimuleren.
Volledig artikel lezen

CAMEL ACTIVE FOOTWEAR

160pxHUMBLE ACTION camel active collectiepreview lente/zomer 2019 camel active footwear gaat bij de heren voor retrosneakers en mocassinstijlen. Highlights zijn knitted uppers op cupsoles of running-silhouetten in hoogwaardige look.
Volledig artikel lezen

TERUG NAAR DE JAREN '90

160pxHiermee worden we helemaal terug gekatapulteerd naar de jaren '90. Celebrities zoals Ariana Grande, Gigi Hadid en Dua Lipa zijn alvast gespot met een paar Buffalo's aan hun voeten.
Volledig artikel lezen

HOE U MINDER NEE-VERKOPEN KAN GENEREREN

De tijd dat de man niet meer op zoek was naar een leuk paar schoenen, is voorgoed voorbij. Meer dan ooit tevoren mag zijn schoeisel opvallen en vooral anders zijn dan anders.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorie├źn.

Deelnemende bedrijven
Word sponsor

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer oktober: omzetstijging van slechts 2%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be