7 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAlles komt terug

We lezen het elke maand in onze barometer: de sneaker blijft voor jong en oud het hele jaar door in de top zitten van meeste verkochte schoenmodellen. Opvallend is de terugkeer naar invloeden van de jaren '90. Opvallende zolen, flashy kleuren en prints en hoge tongen zijn maar enkele elementen die dat perfect weerspiegelen. Het is dus absoluut interessant om hierop in te spelen en mee te genieten van deze toch wel langdurende trend, ook voor de bijkomende verzorging!

Marie Verhulst
Bladmanager

SNEAKERS B GEVESTIGDE WAARDE

Sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Volgens velen zijn ze dan ook een gevestigde waarde geworden. Toch is het hoogtepunt in de hype en de verkoop al gebeurd.
Volledig artikel lezen

ONDERHOUDSDPRODUCTEN VOOR SNEAKERS

Hoewel de klassieke herenschoen een vaste waarde blijft, valt de opmars van de sneaker niet te stuiten. Die sneakers worden nog steeds gemaakt van leder en textiel: net als bij de klassieke schoen behoeven die grondstoffen een degelijk onderhoud.
Volledig artikel lezen

VIDEO: DE SNEAKER TREND VAN HET MOMENT!

 VIDEOMet Shoes magazine gingen wij op Walk&Watch een kijkje nemen naar de meest opvallende trends voor zomer 2019. Een ding staat vast: alles komt terug. De schoenenmode uit de jaren '90 is helemaal terug: van de ugly sneaker tot de retro slippers. Ontdek het hier!
Video

BUFFALO ZOEKT ACCOUNT MANAGER

High Demand Brands (voorheen gekend als R.A.-Company) is één van de meest vooruitstrevende, voor raadhoudende business partners in de BeNeLux en omringende landen voor merken in schoenen, mode- en sportartikelen.
Lees meer

DE BUFFALO IS BACK!

160pxHiermee worden we helemaal terug gekatapulteerd naar de jaren '90. Celebrities zoals Ariana Grande, Gigi Hadid en Dua Lipa zijn alvast gespot met een paar Buffalo's aan hun voeten.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Onmisbaar in uw aanbod: sneakers voor elk publiek
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be