24 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxCombineer het beste van twee werelden

Online shoppen is intussen al goed ingeburgerd bij de gemiddelde Belg. Elk jaar wordt er ook steeds meer online gespendeerd. Het is dus aan u als winkelier om hierop in te spelen in plaats van het als de bedreiging van de eeuw te zien. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Click & collect is hiervoor de ideale tool. Zo combineert u het beste van twee werelden. Met Shoes helpen we u dan graag verder in dit online magazine!

Marie Verhulst
Bladmanager

HOE U ALS RETAILER KAN ANTICIPEREN OP NIEUWE MANIER WINKELEN

De Belg shopt spendeert elk jaar meer online. In de eerste helft van dit jaar gaven Belgische consumenten online al bijna 5 miljard euro uit aan producten en diensten, 10 procent meer in vergelijking met dezelfde periode in 2016.
Volledig artikel lezen

5 ONMISBARE RETAILTRENDS VOOR U OPGESOMD

In september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

GEBRUIK SOCIAL MEDIA ALS ONLINE ETALAGE

De modesector voelt vandaag, meer dan ooit, hoe belangrijk het is om klanten te boeien en te lokken met inspirerende looks en kledingstukken in de nieuwe collectie.
Volledig artikel lezen

DOELTREFFEND LEDERVET

160pxMet de winter voor de deur moeten we extra zorg besteden aan de bescherming van onze schoenen. Dit geldt nog meer voor zware industriële werk/veiligheidsschoenen, die blootgesteld worden aan zeer extreme omstandigheden zoals regen, sneeuw, kou, schokken en zweet.
Lees meer

We willen dat bezoeker inspiratie opdoeT voor eigen zaak

Als u dit leest, hebt u waarschijnlijk de vernieuwde schoenen- en lederwarenafdeling op de B-verdieping van Trade Mart Brussels al eens bezocht. Inderdaad, het eerste deel van de verbouwingen is achter de rug.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

HOE U ALS WINKELIER KAN ANTICIPEREN OP NIEUWE MANIER VAN WINKELEN
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be