26 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSpeel in op kouder weer om uw omzet te verhogen

Naast schoenen zijn er ook tal van andere producten die uw omzet positief kunnen beïnvloeden zonder dat u er heel veel werk in moet steken. Denk maar aan een mooi gamma onderhoudsproducten of sokken. Twee dingen die onmisbaar worden nu het terug wat kouder wordt. Ontdek snel onze tips hoe u het best aanpakt!

Marie Verhulst
Bladmanager

POSITIEVE REACTIES OVER VERNIEUWDE TRADE MART

Als u dit leest, hebt u waarschijnlijk de vernieuwde schoenen- en lederwarenafdeling op de B-verdieping van Trade Mart Brussels al eens bezocht. Inderdaad, het eerste deel van de verbouwingen is achter de rug.
Volledig artikel lezen

DE 5 GROTE RETAILTRENDS VOOR U OPGESOMD

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

BEREIK TOPRENDEMENT DANKZIJ ONDERHOUDSPRODUCTEN

De verkoop van onderhoudsproducten in de schoendetailhandel en bij de schoenherstellers krijgt vaak een stiefmoederlijke behandeling. Nochtans genereert de verkoop van die producten meer omzet, met een behoorlijke winst­marge, en draagt die bij tot de algemene klanttevredenheid.
Volledig artikel lezen

SOKKEN ZIJN HIPPER DAN OOIT

En je mag ze laten zien ... glitters, fishnets, er zijn ook coole details als strikjes, studs en pareltjes. Tienermeisjes zijn de trekkers van deze nieuwe stijl.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Twee makkelijke manieren om uw omzet te verhogen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be