19 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZet in op het onlineverhaal!

Naar maandelijkse gewoonte presenteren wij u onze zakenbarometer. De resultaten waren erg uiteenlopend, maar de gemiddelden zijn alvast goed te noemen, met een omzet die 3,1% hoger ligt dan vorig jaar. Intussen laat de opmars van e-commerce zich voelen en dat hoeft geen slechte zaak te zijn. Detailhandels zoals Torfs zagen hun online omzet alvast sterk groeien. Wil je ook op de kar van het onlineverhaal springen? Lees dan zeker onze Instagramtips!


Camille Mortier
Redacteur

LENTE-ZOMERCOLLECTIE DOCKERS

160pxDe lente-zomercollectie van Dockers voor 2019 is stijlvol en kwalitatief mét een aantrekkelijk prijskaartje. Het gebruik van textielmaterialen zoals geweven gaas of lycra creëert een zomerse look.
Volledig artikel lezen

INSTAGRAM: VERGROOT BEREIK MET DE KRACHT VAN BEELDEN

De modesector voelt vandaag, meer dan ooit, hoe belangrijk het is om klanten te boeien en te lokken met inspirerende looks en kledingstukken in de nieuwe collectie.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER AUGUSTUS: OMZET +3,1%

De 'gemiddelde' verkoopresultaten van de voorbije maand zijn behoorlijk tot goed te noemen. Vorig jaar werd augustus positief afgesloten (+2,2%) en dit jaar lagen de resultaten van de achtste maand nog eens 3,1% hoger dan in 2017.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER AUGUSTUS: UITEENLOPEND AANBOD

Deze keer geen statistieken over het soort collectie dat verkocht werd in augustus, omdat die dusdanig uiteenlopen dat er geen lijn valt in te trekken. Zowat 60% van de schoenwinkeliers heeft in augustus nog meer dan 80% zomerschoeisel verkocht, al dan niet met kortingen.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER AUGUSTUS: E-COMMERCE LAAT ZICH VOELEN

Niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren verbreedt het kleurenpalet. Merkwaardige vaststelling: zwart verliest sterk aan impact: bij de dames slechts 11%, bij de heren 18% en bij de kinderen nog 10%.
Volledig artikel lezen

POSITIEVE REACTIES OVER VERNIEUWDE TRADE MART

Als u dit leest, hebt u waarschijnlijk de vernieuwde schoenen- en lederwarenafdeling op de B-verdieping van Trade Mart Brussels al eens bezocht. Inderdaad, het eerste deel van de verbouwingen is achter de rug.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zakenbarometer augustus: omzet +3,1%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be