12 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVergeet uw mannelijke klanten niet!

De tijd dat de man niet meer op zoek was naar een leuk paar schoenen, is voorgoed voorbij. Meer dan ooit tevoren mag zijn schoeisel opvallen en vooral anders zijn dan anders. Opvallende prints, fraaie details en in het oog springende zooloptieken zijn erg gegeerd bij de mannelijke consument.  Ook schoenmaker Johan Jansen

merkt op dat mannen veel aandacht besteden aan hun schoenen.

Marie Verhulst
Bladmanager

JOHAN JANSEN ZIET POSITIEVE TOEKOMST ALS SCHOENMAKER

Johan Jansen is al meer dan twintig jaar een bekende slotenmaker in Puurs en omstreken. Maar de afgelopen twee jaar heeft hij niet stilgezeten sinds hij alle diensten van de schoenmaker aanbiedt.
Volledig artikel lezen

FUSIONLOOK POPULAIR BIJ MANNEN

De fusionlook, waarbij klassieke met sportieve elementen naadloos worden gecombineerd, is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is een must voor uw aanbod.
Volledig artikel lezen

STOER EN ON-TREND

160pxNieuwe riemen van Muller and Sons en Miss Muller! Een riem is een belangrijk en niet te onderschatten accessoire. Een riem mag gezien worden! Inmiddels hebben we het assortiment weer wat verder uitgebreid voor onze merken Muller and Sons en Miss Muller.
Lees meer

FLOWER POWER BIJ ROMIKA

In het nieuwe seizoen breidt Romika zijn collectie uit met ontwerpen die zich zowel op jongere als op oudere doelgroepen richten.
Lees meer

DUURZAAM VAKMANSCHAP TROEF

In de nieuwe collectie presenteert Joseph Seibel een beproefde mix van kwalitatieve materialen, duurzaam vakmanschap en een perfecte pasvorm. Het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor een hoog niveau van comfort.
Lees meer

10 GOUDEN TIPS VAN DEBE

160px1. Aangepaste inlegzolen gebruiken naargelang de noden (zomer, winter, transpiratie, steun…)2. Inlegzolen regelmatig uit de schoenen halen om ze te laten regenereren3.
Lees meer

SWEET LEMON EN FACTORY STORE SLAAN HANDEN IN ELKAAR

Het Belgische merk Sweet Lemon gaat de samenwerking aan met Factory Store, een originele conceptstore. Twee werelden die elkaar ontmoeten om samen aan een gemeenschappelijke passie te werken, een schoencollectie ontwerpen.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Waarom u uw mannelijke klanten niet mag vergeten
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be