6 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Speel in op hype

120pxAlles komt terug. Dat geldt zeker in mode. Een van de modellen waar zo goed als elk merk zwaar op inzet, is de zogenaamde 'ugly sneaker' of ook wel de 'dadsneaker' genoemd. De opvallende zolen, felle kleuren en hoge tongen maken van de ugly sneaker werkelijk een eye-catcher en is dé hype van de komende maanden.

Marie Verhulst
Bladmanager

VIERDE EDITIE VAN BUY&BLOOM

160pxHet is tijd om trends om te zetten naar uw winkelassortiment voor spring/summer 2019. Kom langs op 9, 10 en/of 11 september, ontmoet alle mensen achter de merken en start met inkopen!
Lees meer

VIDEO: TRENDS GESPOT OP WALK&WATCH

 VIDEOMet Shoes magazine gingen wij op Walk&Watch een kijkje nemen naar de meest opvallende trends voor zomer 2019. Een ding staat vast: alles komt terug. De schoenenmode uit de jaren '90 is helemaal terug: van de ugly sneaker tot de retro slippers. Ontdek het hier!
Video

GARANT LEDENVERGADERING

Dit najaar werd de Algemene Ledenvergadering van Garant één week voor de Walk&Watch in de Garant showroom in Brussels Trade Mart georganiseerd. De leden werden er welkom geheten door een altijd enthousiaste Garant België manager Rudi Arnots en medewerkster Wendy Lecointre.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Video: nieuwe hype gespot op Walk & Watch
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be