29 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Originaliteit troef

Van120px een last een deugd maken. Dat is wat Lorenz shoes/fashion recent gedaan heeft. De outlet maakte plaats voor een totaal vernieuwde herenspeciaalzaak waar je meteen alles kan vinden: schoenen, kledij en accessoires. Een slimme zet, zo blijkt! Naast anders inkopen om moeilijke tijden op te vangen, is de introductie van een nieuw concept ook een succesvolle manier om een zaak nieuw leven in te blazen.

Marie Verhulst
Bladmanager

UITBREIDING HERENSPECIAALZAAK METEEN SCHOT IN DE ROOS

In drie generaties tijd is Lorenz Shoes/Fashion erin geslaagd om van een eenvoudige schoenmakerij uit te groeien tot een schoenhandel met een compleet aanbod van dames- en kinderschoenen, annex herenzaak, waar een breed assortiment van herenschoenen, kleding en accessoires wordt aangeboden.
Volledig artikel lezen

GEMIDDELD 7% MINDER OMZET DAN EERSTE HELFT 2017

In onze schoenenbranche is het nu al vijf jaar op rij dat er minder geld in de kassa komt, en als men die percentages cumuleert, komt men tot weinig heuglijke resultaten.
Volledig artikel lezen

REXOR: EEN SERVICE CLUB VOOR DE LEDEN

160pxIn 1953 werd in Duitsland de inkoopvereniging voor schoendetailhandelaars REXOR opgericht. De organisatie breidde voortdurend uit en ruim 20 jaar geleden werd Ward Ottenburgh aangetrokken om REXOR in de Benelux te introduceren.
Volledig artikel lezen

U BEZOEKT TOCH OOK DE VIERDE EDITIE VAN BUY&BLOOM?

160pxHet is tijd om trends om te zetten naar uw winkelassortiment voor spring/summer 2019. Kom langs op 9, 10 en/of 11 september, ontmoet alle mensen achter de merken en start met inkopen!
Lees meer

COLLONIL GIFTSETS: NU NOG AANTREKKELIJKER GEPRIJSD

160pxOnze giftsets zijn vernieuwd en nu nog aantrekkelijker geprijsd! De aangepaste “James Starter Kit" en de nieuwe “Carbonbox" maken het geheel compleet. Alle giftsets zijn vanaf heden, met de nieuwe prijs, verkrijgbaar in onze webshop en uiteraard ook via ons salesteam.
Lees meer

EURAG SHOES VIERT 40-JARIG BESTAAN!

160pxFrits Geurts was een van de eerste exposanten in Trade Mart. Hij begon er met herenschoenen en lederwaren. Ondertussen verdeelt de familie Geurts met zijn bedrijf Eurag Shoes de collecties van Gabor.
Volledig artikel lezen

LAAT U INSPIREREN OP WALK & MATCH FEATURING CENTRO

Ben jij ook nog aan het nagenieten van alle inspiratie die je hebt opgedaan tijdens WALK & WATCH ? Of misschien heb je het event niet kunnen bijwonen, maar wil je toch nog geïnspireerd worden en een blik werpen op het lente- en zomeraanbod voor 2019? Perfect! Op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 september kan je in Trade Mart Brussels immers terecht op ons event WALK & MATCH featuring Centro Benelux.
Lees meer

PERFECTE COMBINATIE VAN MODE EN COMFORT

160pxDeco Fashion is een bekende naam in het Belgische schoenenlandschap: deze verdeler van grote merken zoals Ronny, Bamanellos, Ricosta en creator van de kinderschoenen Terre Bleue & Charlie werd opgericht door Annemie en Gaby Decostere.
Volledig artikel lezen

ANTAR SHOE OPENT NIEUWE SHOWROOM IN TRADE MART BRUSSELS

Antar Shoe presenteert de nieuwe Ipanema-collectie vanuit een compleet vernieuwde showroom in Trade Mart Brussels. Ipanema is één van de meest succesvolle merken voor de vroege lente tot zwoele nazomer.
Lees meer

10 STUKS + 2 STUKS GRATIS

160pxVoorkomen is beter dan genezen! Bij de start van het najaar staan we best even stil bij de extra bescherming van schoenen, kledij en tassen. Niet alleen tegen regen, maar ook tegen sneeuw, vlekken en stof.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zakenbarometer eerste helft 2018: gemiddeld 7% minder omzet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be