22 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vandaag moeten je je als schoenhandelaar steeds meer heruitvinden en onderscheiden van ketens en e-commerceplatformen. 120pxGeen makkelijke denkoefening! Het kan alvast beginnen met anders aan te kopen. In moeilijke tijden is het meer dan ooit onmisbaar om te blijven ontdekken en om naast uw vertrouwd gamma ook andere merken op te nemen. Trade Mart reikt u hiervoor alvast de hand en zorgt ervoor dat aankopen een ware beleving wordt.

Marie Verhulst
Bladmanager

ZAKENBAROMETER JULI 2018: gemiddelde omzetdaling -2,3%

Met een omzetdaling van gemiddeld 2,3% en 3,3%, minder verkochte paren ten opzichte van juli 2017 is de schoenhandel niet tevreden, maar gezien de weersomstandigheden is er gelatenheid.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER JULI : KORTINGEN VOOR EN TIJDENS SOLDEN

Vier op de vijf winkeliers stellen vast dat de verkoop vóór de solden - tegen de prijs met normale winstmarge dus - lager ligt dan vorige lente-zomer.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER JULI - INTERNETVERKOOP

Nog twee internetgerelateerde berichtjes. De Tijd schrijft op 7 augustus dat Schoenen Torfs vorig jaar een recordomzet heeft geboekt, maar dat de verkoop in de eerste helft van 2018 minder vlot verliep.
Volledig artikel lezen

ULTIEME COMFORTSCHOEN MET 3D AIRKNIT TECHNOLOGY

160pxDe nieuwe Berkemann ComfortKnit lijn met 3D AIRKNIT technology is de ultieme comfortschoen met contour gebreide schachten met uitneembaar voetbed. Hoogwaardige, snel drogende polyamide filamenten garanderen ultiem draagcomfort, een optimaal voetklimaat en maximale huidverdraagzaamheid.
Lees meer

SOLIDUS: WALKING ON SUNSHINE!

160pxWalking good, looking good & feeling good is het motto bij Solidus voor 2019. Laat je inspireren door de Solidus sporty chic collecties en ontdek hoe deze Zuid-Duitse comfortspecialist de fijnste Italiaanse ledersoorten en modische applicaties naadloos combineert met de perfecte pasvorm voor normale, brede en gevoelige voeten.
Lees meer

COMFORT IS KEY IN FASHION

160pxSchoenen maken, dat is een métier. Zo is ook het verhaal van LLOYD begonnen in 1888. Bijna anderhalve eeuw later is het bedrijf nog steeds op dezelfde leest geschoeid en verkopen ze 2 miljoen schoenen per jaar in 50 landen.
Volledig artikel lezen

VERHOOG DE LEVENSDUUR VAN SCHOENEN

160pxEen investering in schoenspanners verhoogt de levensduur van schoenen. Schoenspanners voorkomen loopplooien en zijn goed te gebruiken om je handen schoon te houden wanneer de schoenen worden beschermd, verzorgd en schoongemaakt.
Lees meer

KENT U HISPANITAS AL?

160pxHispanitas is een stijlvol, Spaans schoenenmerk voor vrouwen die op zoek zijn naar trendy schoenen met een geweldige pasvorm. Met Hispanitas aan je voeten voel je jezelf op en top vrouw! Van ballerina tot sneaker en sandaal, met een hoge hak of juist zonder: kwaliteit, design én comfort staan op nummer 1.
Volledig artikel lezen

SUKHA: SYNONIEM VOOR COMFORT

160pxLaat jezelf onderdompelen in de yoga wereld: “Sukha" betekent comfort. Dit is de essentie van onze missie: een collectie ontwikkelen waar gevoel & welzijn centraal staan bij het product.
Volledig artikel lezen

CIAO! RAGAZZI : MADE IN ITALY

160pxDankzij een herkenbare en tegelijkertijd casual stijl heeft Ciao! Ragazzi zich een weg weten te banen door de wereld van de schoen. De sterkste punten van het merk zijn de materialen, de kleuren en de stijl “made in Italy".
Volledig artikel lezen

'INKOPEN DOEN' WORDT 'BELEVING'

160pxDe bezoeker die vroeger naar Trade Mart Brussels kwam, deed dat na afspraak met een aantal exposanten. Hij kwam maar voor één reden: inkopen doen. Dat zal nu volledig veranderen.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zakenbarometer juli 2018: gemiddelde omzetdaling van -2,3%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be