10 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

89% VAN DE CONSUMENTEN OVERWEEGT ONLINEAANKOOP 120px

Dat de consument steeds meer online aankoopt, is geen groot nieuws. Het is dan ook een logische stap om als ondernemer mee te gaan in de noden en de evoluties van de huidige consument. Opvallend is dat de belangrijkste drijfveer waarom hij kiest om zijn aankopen online te doen, niet de prijs is, maar het gemak. Belangrijk lichtpuntje: webrooming, waarbij de klant eerst online kijkt om daarna zijn aankoop in de winkel te doen wordt steeds populairder!

Marie Verhulst
Bladmanager

DIRECTE DRUKVERLICHTING BIJ GEVOELIGE ZONES

160pxIn Berkemann stretch modellen voelen gestreste voeten zich direct weer relaxed. Het stretchmateriaal zorgt voor een optimale drukverdeling en neemt de spanning of wrijving weg bij probleemzones zoals hallux valgus of hamertenen.
Lees meer

SOLIKNIT BY SOLIDUS

160pxSoliknit is de ultieme comfortschoen. Met deze sneakerlijn presenteert Solidus een nieuw type schoen die aan alle wensen voldoet. Geïnspireerd door de actuele sporttrends geven de typisch strakke lijnen aan Soliknit een frisse en moderne look.
Lees meer

CAMEL ACTIVE FOOTWEAR OP GALLERY SHOES

160pxcamel active nodigt alle klanten uit om de lente/zomercollectie 2019 te komen ontdekken op de Gallery Shoes in Düsseldorf.
Volledig artikel lezen

PROFITEER VAN 33% MEER CARBON PRO!

160pxNa het grote succes van afgelopen jaar willen wij u ook dit jaar weer laten profiteren van 33% meer. De minimale afname is zes dozijn en de voorverkoop start 15 augustus 2018 en zal duren tot en met 14 september 2018.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

INKOPEN DOEN WORDT BELEVING BIJ TRADE MART

160pxDe bezoeker die vroeger naar Trade Mart Brussels kwam, deed dat na afspraak met een aantal exposanten. Hij kwam maar voor één reden: inkopen doen. Dat zal nu volledig veranderen.
Volledig artikel lezen

89% VAN ONLINE BELGEN OVERWEEGT ONLINEAANKOOP

E-commerce wordt meer en meer m-commerce (bestellen via tablet of smartphone) en de belangrijkste reden om online aan te kopen blijft gebruiksgemak: ziedaar de belangrijkste conclusies van de achtste e-commercestudie, die Comeos voorstelde op de jaarlijkse Summer Happening.
Volledig artikel lezen

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

89% van de consumenten overweegt onlineaankoop
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be