11 juli 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKoppelverkoop keldert resultaten
De cijfers geven het eens te meer aan: het effect van kortingen tijdens de sperperiode valt niet te onderschatten. Dat weerspiegelt zich opnieuw in de cijfers voor de schoenendetailhandel. De omzet daalt namelijk met 4% tegenover dezelfde periode vorig jaar. De solden schoten, ondanks de koppelverkoop waarop de afgelopen maand werd ingezet, dan wel weer stevig uit de startblokken.

Camille Mortier
Redacteur

ZAKENBAROMETER JUNI: OMZET DAALT MET 4%

Net zoals vorig jaar werden we in juni alweer getrakteerd op mooi, zomers weer. Dat heeft echter niet geleid tot goede verkopen in de Belgische schoendetailhandel. De gemiddelden lagen dit jaar zowat 4% lager dan in juni 2017.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER JUNI: ZOMERKLEUREN DOMINEREN

Geen wonder dat de sandaal het artikel bij uitstek was tijdens de voorbije junimaand. Bij de dames en bij de kinderen waren die modellen goed voor één paar op twee. De heren hebben duidelijk andere voorkeuren.
Volledig artikel lezen

ZAKENBAROMETER JUNI: SOLDEN UIT DE STARTBLOKKEN

Volgens CCV is er op zaterdag 30 juni, de eerste officiële soldendag, flink geshopt. Ook de federatie Mode Unie en Unizo zijn positief over de solden. Al leidt de voorgaande sperperiode ook tot gemengde gevoelens.
Volledig artikel lezen

HEEFT U WINKELRESTANTEN?

160pxHeeft u winkelrestanten?
Neem contact op met Martijn Vogels

Lees meer

EERSTE WEEK ZOMERSOLDEN WAS SUCCES

Op zaterdag 30 juni startten de zomersolden. Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en UNIZO peilden naar de verkoop in deze eerste soldenweek bij de zelfstandige modedetaillist.
Lees meer

DE 5 GROTE RETAILTRENDS VOLGENS PARIS RETAIL WEEK

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zakenbarometer juni 2018: omzet -4%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be