07 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

120pxZet in op inlegzolen, zie je omzet stijgen
Zolang er schoenen worden verkocht, zullen inlegzolen het goed blijven doen. Meer omzet bekomen met de verkoop van inlegzolen is dan ook relatief eenvoudig. De klant wil comfort en is bereid daar ook meer voor te betalen. Actieve promotie heeft alvast een gunstige effect op uw verkoop. Meer tips en tricks voor een omzetboost door inlegzolen lees je hier!

Camille Mortier
Redacteur

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen.

WE ZIJN DE OUDSTE SCHOENENZAAK VAN BELGIE EN DAAR ZIJN WE TROTS OP."

Al bijna 290 jaar bestaat Mertens Schoenen in Leuven. Dat het intussen een gevestigde waarde is geworden, is zacht uitgedrukt. Toch blijven Isabelle en Erik, intussen de achtste generatie, elke dag innoveren en zichzelf verbeteren.
Volledig artikel lezen

NIKE BESCHIKBAAR VOOR LEDEN ANWR-GARANT

Sinds begin juni kunnen alle leden van ANWR-Garant inkopen bij Nike. De retailorganisatie geeft daarmee gehoor aan de grote vraag naar een beter aanbod sneakers.
Lees meer

INLEGZOLEN: KLANT IS BEREID MEER TE BETALEN VOOR EXTRA COMFORT

Zolang er schoenen worden verkocht, zullen inlegzolen het goed blijven doen. De consument zoekt naar comfort en is daarvoor niet schuw om dieper in de buidel te tasten.
Volledig artikel lezen

BRISTOL SLUIT TWINTIG WINKELS

In het kader van een herstructurering beslist de Limburgse holding Euro Shoe Group om twintig Bristol-winkels te sluiten. In een interview met De Tijd geeft de familie Vanaudenhove - sinds een half jaar weer zelf aan de top bij de onderneming - toe dat de groep verlieslatend is.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hogere omzet dankzij inlegzolen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be